Traktørstedet Constantia2 holder søndagsåbent

Constantia2, Traktørstedet med café med festsal, ved Brabrandsøens bredder på Viby-siden, holder i år åbent i cafeen søndage og helligdage fra påske til oktober.

“Her i det nye i år serverer vi en eksklusiv brunch hvor alt er lavet fra bunden. Den skifter hver måned. I april er den blandt andet med røget sværdfisk med blåbær og poppede vilde ris, stenbiderrogn, vagtelæg, skovsyremayonnaise og sprødt rugbrød, røgede specialiteter fra Fanø-slagteren med ramsløgpesto, hjemmelavet postej i portvinslage med kylling og jordskokker m.m”, fortæller traktørmutter Birgit Astrup.

I april er der åbent i cafeen søndag 12. og 26. april. For dem, der ikke ønsker det store skrud, kan man også blot få sig en bolle med smør, et stykke lagkage, en kugle økologisk flødeis og en kop kaffe eller et glas æblemost.

Constantia2 har også ansat en ny kok. Det er Thomas Dideriksen, der har blandt andet været køkkenchef på gourmetrestauranten Restaurant Edith på Ærø. Traktørstedet er i gang med flere udvidelser, blandt andet en stor veranda i tilknytning til festsale og har købt nye havemøbler til gæsterne.

 

Constantia2

Norringholmsvej 32
8260 Viby J

Tlf: 86 28 51 24

Hjemmeside

Constantia ved Brabrandsøen

Udvalgte artikler Se alle