Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt fra Hr. Larsen i baggården – Berlin – Aarhus – Verona i en gastronomisk trilogi

Af anders@sommersangdigital.dk

Hvad sker der, når gode livsnydende venner med hang til gastronomi sætter sig over nogle gode flasker vin, og med googlemap lige i nærheden? Så opstår der nye muligheder, men også nye koncepter. Helt konkret er der tre gastronomiske arrangementer klar. Det er på tre lokationer i Europa og med tre personligheder med noget på hjertet.

 

DEN FØRSTE

En designer, kommunikationsmand, æstetiker og con amore chef med stor lyst til at lave ‘frame’ og ‘designe’ madoplevelser i sit store ‘lab’ i Berlin. Som en anden vaneforbryder går hans koncepter under flere navne, og du skal lede for at finde ham.

 

DEN ANDEN

En kreativ gastronomisk ildsjæl, der gennem et årti drev en af østjyllands bedste gourmetrestauranter. I dag med stor hang til enkel, velsmagende mad,  italiensk vin i baggårde, skøre tanker og kommunikation. Der er nærvær og ærlighed i alt det, der kommer ud af hans køkken, en baggård i Aarhus.

 

DEN TREDJE

En vinmager af den sjældne slags. Han er som tyren Ferdinand, elsker blomsterne i den skønne park, der omgiver det smukke vinhus Villa Spinosa midt i Valpolicella Classico. Tid er en fleksibel størrelse i hans univers. Han finder på at lagre en god Amarone-årgang i 15 år, fordi han kan, og fordi han tør.

 

Valpolicella med nordisk accent

De to, af de tre, mødes i baggården i Aarhus og i laboratoriet i Berlin for at lave mad og pop up-dinner sammen. Udgangspunktet er selvfølgelig italiensk, for de skal være skarpe, når de mødes med den tredje, vinmageren i Valpolicella. Til den sidste, store aften, Trilogiens finale anvendes lokale råvarer og vin, som bliver hentet lige uden for døren. Maden vil være fortolkninger af klassikere fra Valpolicella-området med nordisk accent.

 

Gastronomisk Trilogi #I  – Berlin (D)

I et stort cool designerstudio i Kreuzberg bliver der skabt smukt grafisk design for europæiske virksomheder. Der bliver afholdt middage, workshops og masser af andre arrangementer. Jørgen Smidstrup og hans skønne kæreste Helle Marietta skaber i deres Lower East Lab Berlin de perfekte rammer om første del af Trilogien. Jørgen, som i køkkenet optræder under alter egoet, Camillo. Han har et bankende hjerte for Sicilien, og det vil i høj grad præge de 5 serveringer, som han disker op med denne aften. Michael Larsen træder let og så elegant, det er muligt ind i universet og leger med i køkkenet.

 

Gastronomisk Trilogi #II – Aarhus (DK)

I Klostergade i Aarhus åbner Michael Larsen baggården og sit foodlab Gastro & Vino. Det er for gæster, der, denne Trilogiens 2. aften, går ind til en total oplevelse med finurlige fortolkninger af det ærlige toscanske landkøkken. Michael vil sammen med Camillo skabe en menu med 7 serveringer, hvor dufte og smage vil få dig til at tro, at du stod midt i Chianti Classico.

 

Gastronomisk Trilogi #III – Negrar – Verona (IT)

Fra den store park hos Enrico Cascella Spinosa har man en fantastisk udsigt over Valpolicella Classico-dalene og Verona. Vingården har gennemgået en total renovering over de sidste år, og i løbet af marts vil den sidste del, den smukke vinkælder stå klar. Enrico har foreslået, at middagen hos ham bliver afviklet i hans smukke vinkælderen. Det har vi ikke sagt nej til! Vinmageren glæder sig helt vildt, til vi skal lege sammen.

 

Tid, sted & pris

Pladser til Gastronomisk Trilogi starter mandag den 25. januar. Se mere om baggården her:

 

Et lab og studio – Kreuzberg – Tyskland den 19. februar kl. 19.00

Gastro & Vino møder Camillos Køkken i Berlin

40 € mad – 30 € vino

Se mere her

 

Et foodlab i en baggård – i hjertet af Aarhus – den 11. marts kl. 19.00

Camillos Køkken møder Gastro & Vino i Aarhus

40 € mad – 35 € vino 

Se mere her

 

Et vinhus i Negrar/Valpolicella – Verona – Italien  – den 14. maj kl. 20.00

Villa Spinosa møder Camillos Køkken og Gastro & Vino

40 € mad – 35 € vino

Se mere her

En god krukke olivenolie

Del artikel

Andre læser også