//Det sker

ØKOlageret åbner webshop for private

Af Redaktionen

ØKOlageret, Aarhus’ eneste rendyrkede økologiske frugt- og grøntgrossist, har siden marts 2013 leveret frisk, økologisk frugt og grønt til nogle af Århus’ bedste restauranter, kantiner og caféer. Desuden har lageret været åbne for private, så de også har kunnet få fingrene i ØKOlagerets lækre varer.

 

Målet er at udbrede økologien

Da Jens Gravesen åbnede ØKOlageret i Aarhus, var det med målet om at udbrede økologien i Aarhus, for såvel private som erhverv. Dette skete fra lageret på HC Tvenges Vej. Den stigende interesse for økologi, har ØKOlageret også fået at mærke. Derfor blev lageret på HC Tvenges Vej for småt. I november 2015 flyttede man derfor i nye, større lokaler i Tilst. ”Jeg var godt klar over, at flytningen af lageret, og dermed også flytningen af vores private-udsalg, formentlig ville få en negativ udvikling på vores salg til de private kunder, men for at fortsætte den positive udvikling på vores engros-side, var en flytning en nødvendighed”, fortæller indehaver Jens Gravesen.

 

Levering i Aarhus 

I opstarten tilbyder ØKOlageret levering af varer tirsdag til fredag i postnumrene: 8000 Aarhus C, 8210 Aarhus V, 8220 Brabrand, 8230 Åbyhøj og 8381 Tilst. Det vil desuden være muligt at bestille varer til afhentning på ØKOlagerets lager i Tilst, ligeledes tirsdag til fredag i tidsrummet 8-16. ”Vi håber at vi kan udvide vores leverings-radius, men starter i første omgang i midtbyen og de områder vi kører i hver dag. Bor folk udenfor de nævnte postnumre, er de selvfølgelig meget velkomne til at kontakte os, – måske vi har en bil i deres område, så det alligevel er muligt at få varer leveret” siger Jens Gravesen.

jens-gravesen-fra-oekolageret

Webshoppen kommer til at afløse ØKOlagerets hidtige privat-lagersalg. Det vil derfor kun være muligt at afhente varer hos ØKOlageret, som på forhånd er bestilt via ØKOlagerets webshop. I forbindelse med åbningen af webshoppen til private, vil ØKOlageret køre med særlige slagtilbud, konkurrencer og meget mere, som alt sammen annonceres på ØKOlagerets Facebook og Instagram profil.

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle