//Det sker

Østers-succes hos Havnens Fiskehus – det skal fejres

Af Jan L. Pedersen

Havnens Fiskehus i Aarhus havde forrygende travlt mellem jul og nytår. De slog alle rekorder i salg af fisk, caviar og østers. Især østers var et hit. Det fortæller blot, at flere og flere har fået øjnene op for, hvor fortræffelig øster smager.

 

Østers er forskellige

Nu er der nok en del, som tror, at alle østers smager ens. Det er ikke tilfældet. Der er stor forskel, og det finder du først ud af, når du har smagt forskellige østers. Ifølge Jonas Tønsager fra Havnens Fiskehus virker kunderne mere interesseret i østers. De er villige til at give det en chance og gå på opdagelse i de forskellige østers. Især når de får en kyndig vejledning og har mulighed for at vælge mellem flere slags østers.

Super tilbud på Østers-smagning

Havnens Fiskehus City har i denne uge et slagtilbud på østers. Du får mulighed for at smage hele fire forskellige østers til en skarp pris. De fire forskellige østers serveres med rødløgs-vinaigrette og citron. Det er en servering til at spise på stedet.

1 stk. Fines de Normandie østers fra Normandiet

1 stk. La Perles Blanche Østers fra Utah Beach

1 stk. Gillardeau østers fra Marennes

1 stk. Limfjordsøsters fra Jegindø

Det er ikke hver dag, du kan prøve fire forskellige østers – og så til den pris. I denne uge koster det kun 100 kroner. Du får kyndig vejledning af Jonas Tønsager og Mathias Nørskov, som blev henholdsvis nummer 1 og 3 ved Danish Oysters Cup 2016. Det tæller også, og de er ikke nærige med gode råd om, hvordan du åbner østers og spiser dem.

 

Åbningstiderne hos Havnens Fiskehus City (Aarhus Central Food Market) er fra onsdag til søndag fra 12.00 til 19.00.

 

Havnens Fiskehus City

Aarhus Central Food Market
Sankt Knuds Torv
8000 Aarhus C

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle