//Det sker

Guinness og østers: Konkurrence i disciplinen østersåbning på Tir Na Nog

Af Redaktionen

Velkommen til en eftermiddag med verdens bedste østers, Danmarks bedste østersåbnere, Guinness, Champagne og højt humør! Det er den 14. oktober fra klokken 16.00 – 18.30 det sker.

Danish Oyster Academy og Tir Na Nog præsenterer endnu engang årets østersåbnings-konkurrence. Kom til års hæsblæsende konkurrence i disciplinen østersåbning og oplev Danmarks absolut bedste østersåbnere-konkurrere om titlen som Danish Oyster Cup Mester 2017.

Vinderen får en af de få pladser til næste års “Europæiske Mesterskaber I Østersåbning”, Nordiske Mesterskaber og Oyster Opening world Cup.

Danish Oyster Cup og Tir Na Nog inviterer lørdag d. 14. oktober fra 16.00 til 18.30 indenfor til top underholdning, østers og Champagne-bar, knivskarpe østersknive samt de bedste og mest passionerede østersåbnere i Danmark. Der vil kæmpe til det sidste for en af de eftertragtede Top placeringer i dette års Danish Oyster Cup 2017.

Hvem bliver Danmarks bedste østersåbner? og hvem skal repæsentere Danmark i Europamesterskabet, Nordisk mesterskab og ikke mindst Oyster Opening World cup!

Ses vi den 14. oktober på Tir Na Nog til Danish Oyster Cup 2017?

 

Se eventen på Facebook her:

 

Tir Na Nog

Frederiksgade 40
8000 Aarhus

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle