Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Oplev caviarens forundelige verden på Frederikshøj

Af anders@sommersangdigital.dk

Til oktober har du chancen for at få smagsløgene udfordret ud over det sædvanlige. Restaurant Frederikshøj vil i samarbejde med Restaurant Marchal på D’Angleterre og Rossini Caviar føre jer ind i caviarens forunderlige verden og demonstrere den store diversitet og mangfoldighed, som præger i de forskellige typer caviar i dag.

 

Til lejligheden vil Wassim Hallal og Christian Gerhard Gadient, køkkenchef på Restaurant Marchal, kreere retterne, som på hver deres måde vil fremhæve de store smagsnuancer i de mange typer caviar, der vil komme på bordet denne aften.

 

Menuen vil blive flankeret af inspirerende indlæg fra Jacob Marsing-Rossini – landets førende caviarimportør. Han vil supplere smagsoplevelserne med indsigt i den hastige udvikling på verdensmarkedet for caviar, hvor kvaliteten er ligeså forskellig som i vinens univers.

 

Til at forsøde oplevelsen har Frederikshøj hentet en række champagner hjem, som er specielt udvalgt til aftenens menu og ikke noget, man normalt har mulighed for at smage på vore breddegrader.

 

 

—ooo—

Det unikke arrangement finder sted torsdag d. 8. oktober kl. 18.30

Bordbestilling er nødvendig og der vil være begrænsede pladser til arrangementet.

Arrangementet skal bestilles via mail.

Pris pr. kuvert: 3.750,-

—ooo—

Menu

 

Snacks:

Basilikum – Æbler – Caviar (CGG)

Kold citron – Ochietra caviar i røg og damp (WH)

Tapioka Chips – Østers – Caviar (CGG)

Rede af pastinak – Baerii caviar – Snegle (WH)

Pommes Dauphine – Caviar (CGG)

Gold caviar – Æggeblomme – strandkål (WH)

Sprød kylling – Marv – Caviar – Stikkelsbær (CGG)

Laks – Kræmmerhus – White sturgeon caviar (WH)

 

Retter:

Rå jomfruhummer – Crème fraiche – Caviar (CGG)

Røget ål – Kammusling – Gold caviar (WH)

Stegt havtaske – Persille – Caviar (CGG)

Svinebryst – Flæskesvær – White sturgeon caviar (WH)

Æble – Vanilje – Baerii caviar (WH)

Citrontærte – Brændt marengs – Caviar (CGG)

 

Petit Fours

Flødeboller – Caviar Støv (CGG)

Chokolade – Nutella – Caviar (CGG)

Guldbarre (WH)

—ooo—

 

Frederikshøjs website

Del artikel

Andre læser også