Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Palæo – Hvad skal det til for?

Af Freja Dumont

På vej ned mod Sherwood stødte jeg på Palæoboden. Jeg kendte ikke til den, og overvejede om jeg kunne klare så meget sundhed på Smukfest. Jeg kiggede lidt på menuen, og hvad de øvrige Smukfestgæster købte. Det så lækkert ud, og det var nogle store portioner. Kylling, oksekød, salater og pølser var, hvad der kunne købes til priser fra 30 til 80 kroner.

Menukortet i palæoboden på Smukfest

Jeg bestilte en røget pølse af frilandsgris serveret med hjemmelavet persillepesto og Karljohan remoulade til 30 kroner. Den blev serveret i en papbeholder og med plastikbestik. Det fungerede nu fint nok. Pølsen havde en kraftfuld smag og var med stort kødindhold. Karljohan remouladen var helt i top og havde en smule syre. Persillepestoen gjorde det ok, men det var Karljohan remoulanden og pølsen, der var værd at skrive hjem om.

Stenalderpølse i palæoboden på Smukfest

Til at drikke blev jeg inspireret af de små Ingefærshots til 20 kroner. Jeg valgte den med ingefær og citron. En kraftig sag er at sige om den..

Lidt at drikke i palæoboden på Smukfest

Palæo?

Jeg spurgte lidt ind til, hvad palæo var og fandt ud af, at det er stenaldermad, der gør op med forarbejdede kulhydrater i form af fx. korn. Det betyder fravalget af sukker og unødig forarbejdning.


Jeg gik sund og tilpas videre i min søgen efter mad, der kunne overraske mig og vise, at Smukfest er værd at besøge – også når det gælder mad.

 

Del artikel

Andre læser også