Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

PARK13 – Danmarks Japanske Have afholder BOURGOGNE OG VILDT

Af Line Ingwar Karlsen

Mens efteråret står for døren, inviteres alle med interesse inden for i restauranten hos PARK13 – Danmarks Japanske Have, som i samarbejde med Bichel Vine afholder en unik winemakers-dinner med bourgogne i glasset og vildt på tallerknen.

 

PARK13 – Danmarks Japanske Have
Fredag den 24. oktober kl. 19:00
Pris pr. person 895,-

 

Den 24. oktober åbnes restaurantdørene i PARK13 for en winemakers-dinner, hvor der bydes på en 6-retters vildtmenu sammensat af sæsonens råvarer og bourgogne som vintema. Arrangementet indeholder et causeri omkring kvalitet i vin og mad med særlig fokus på principperne for kobling af vin og mad. Der indledes med en velkomstdrink, mens der til en afrunding vil blive serveret kaffe og sødt.

 

Hvad end du er kender eller nybegynder, er arrangementet en enestående mulighed for at få udvidet horisonten inden for vinsmagning, når ekspert Troels Bendix fra Bichel Vine deler ud af sin store viden om principperne for sammensætningen af mad og vin, kvalitet i vin og mad samt den orrekte teknik til optimal smagning af vin.

 

Eksperterne fra Bichel Vine er blandt de bedste til at sammensætte mad og vin. De uddanner sig løbende på kurser i England og Europa og samtlige medarbejdere har studeret ved WSET med henblik på at tage den engelske vinuddannelse Diploma i London. Troels Bendix kommenterer vinene denne aften. Troels har været leder og underviser ved Solera Wine & Spirit Institute siden 2009. Han har desuden en fortid som restaurant manager og sommelier fra Molskroen.

 

Vildtmenuen sammensættes af Jan Munch, som til daglig indtager køkkenet i PARK13. Jan har et imponerende CV, herunder som køkkenchef på Nørre Vissing Kro, Kaløhus, FB. på Hotel Ebeltoft Strand. Madprofilen er enkel og alt laves af nøje udvalgte sæsonvarer.

 

VILDT- og VINMENU

1.
Fasanterrin med foie gras, æble, spinat og sprødt
Bourgogne Blanc “la Vierge Romaine” 2013, Domaine Machard de Gramont
2.
Ravioli af vildt bov med svampe, fløde og vaniljetomater
Bourgogne Rouge “la Vierge Romaine” 2008, Domaine Machard de Gramont
3.
Vagtelmed kål, parmesan og citrussauce
Côtes de Nuits Villages 2012, Patrice Rion
4.
Ryg af hjort i hanesouffle med mocca, chokolade og bourgogne
Mercurey Vieilles Vignes 2010, Albert Sounit
5.
Comté og Mont d’Or med blommer og havtorn
Viré-Clessé 2011, Domaine Emilian Gillet
6.
Mandelbund med hindbær, hvid chokolade og yoghurt
Muscat St. Jean de Minervois

Website: http://www.park13.dk/restaurant.aspx

Del artikel

Andre læser også