Plantecaféen – Skandinaviens første plantecafé åbner i Aarhus

 

Plantecaféen. Et passende navn til Aarhus’ grønneste skud på caféstammen. Caféen åbner dørene den 1. december 2016 til en sand jungle af eksotiske planter midt i Godsbanens rustikke omgivelser.

 

 

En rolig summen af grønne fingres arbejde vil danne rammen omkring Plantecaféen, hvor du kan sikre dig både lækker kaffe og din yndlingsplante med hjem. Det århusianske plantebureau Plukk, ejet og drevet af Sacha Bechtle og Andreas Frandsen, står bag denne plantecafé med tanker om flere, og som ved sin åbning bliver Skandinaviens første eksempel på en ny type café med et tydeligt grønt koncept.

 

 

Konceptet er udviklet i samarbejde med det lokale kaffefirma, MokkaHouse.dk, for hvem det handler om smagen i koppen, der bliver udviklet i eget risteri i Aarhus. Plukk har gerne ville ska- be en plantecafé, hvori gæsterne kan nyde kvalitetskaffe i et indbydende rum, hvor også teg- nestuen Spant Studio har været med til at designe udtrykket, så rummet afspejler konceptet.

 

 

Plantecaféen er for alle. Hvad end du har et forretningsmøde, en mødreklub eller om man bare gerne vil have en skøn plante med sig hjem, så er du velkommen i Plantecaféen.

 

Åbningsreception:

Torsdag 1. december kl. 15.00 – 19.00

Plantecaféen, Skovgaardsgade 5, 8000 Aarhus C

Se mere her:

 

 

Normale åbningstider fra 2. december:

Mandag-lørdag fra kl. 9.00 – 17.00

Udenfor lukketiden vil der lejlighedsvis være andre arrangementer i Plantecaféen.

ikke-navngivet1

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Én kommentar til “Plantecaféen – Skandinaviens første plantecafé åbner i Aarhus”

  1. Renate Borgen

    Hvordan kommer ældre og handicappede lige derop????

    Svar

Skriv et svar