Prisvindende vine indtager Restaurant GÄST til Winemakers Dinner

Smag et af Italiens bedste vinerier, når Barolo-vingården RÉVA og deres prisvindende vine indtager Restaurant GÄST til Winemakers Dinner.

 

Det er Gian Luca Colombo, der står i spidsen for produktionen af vinene hos RÉVA. Han vandt i 2014 ‘Winemaker of The Year’ i Italien og fik desuden sin Barolo fra enkeltmarken Ravera kåret som bedste rødvin og bedste italienske vin på Vinitaly 2016 – verdens største vinmesse. Samme vin opnåede tilmed højeste score for en Barolo-vin ved Decanter World Wine Award.

 

Teamet på Restaurant GÄST glæder os til at byde velkommen til vinene fra RÉVA med nogle af italiens absolut topvine. Aftenens vine bliver serveret sammen med en udsøgt fem retters specialmenu med masser af velsmag.

————–

Det er torsdag den 1. juni, kl. 18.30. Prisen er 995 kroner pr. person.

 

Se menu & vine nedenfor

 

 

Dampede hvide asparges med ægte sauce & spæde salater

Arneis, Roero, Réva, 2013
Sauvignon Blanc, Langhe, Réva, 2015

——–

Saltet torsk med nye danske kartofler & løvstikkesauce

Dolcetto d´Alba, Réva, 2014
Nebbiolo d´Alba, Réva, 2014

——–

Carpaccio med sort peber & tomat 

Barbera d´Alba, Superiore, Réva, 2015
Barbera d´Alba, Segni de Langa, 2015

——–

Stegt kyllingebryst med sprødt skind, blomkål & hønsesky

Barolo, Réva, 2012
Barolo, Réva, 2013

——–

Ostetallerken 

Barolo, Ravera, Réva, 2012
Barolo, Ravera, Réva, 2013


KØB BILLET HER

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar