Domestic i Stokholm
//Uncategorized

Restaurant Domestic i vild bookingstorm efter michelinstjernen

Af Redaktionen
Michelin-stjernerne kan have en kæmpe betydning for en restaurant – ikke blot fordi det giver stor prestige, men også fordi det udmønter sig i en stor stigning af bookinger efterfølgende.

 

Det kommer blandt andet til udtryk hos Restaurant Domestic. Siden Michelinstjernen blev uddelt til Domestic her i formiddags er bookingerne stormet ind hos restauranten.

 

Domestic får i gennemsnit normalt 5 bookinger pr. dag og siden offentliggørelsen af Michelinguiden har de modtaget intet mindre end 150 bookinger på to timer, svarende til 400 gæster.

Det viser spritnye tal fra restaurantsitet DinnerBooking.com, der håndterer alle restaurantens bookinger. “Når Michelin-stjernerne uddeles til en ny restaurant sker der altid en markant stigning i antal bookinger. Effekten varer ved over flere dage og stabiliserer sig derefter normalt på en højere niveau end før. Det har derfor en kæmpe betydning for restauranten og dens bundlinje,” fortæller Henriette Noll Bernstorn, der er Country Manager hos DinnerBooking

Book bord hos Restaurant Domestic her:

 

Uncategorized Se alle

Udvalgte artikler Se alle