//Det sker

Kendt restaurant i det nordlige Aarhus er under konkursbehandling

Af Redaktionen

Ifølge konkurser.dk kom dekretdagen for SalonSalon Aps, hvilket vil sige, den dag skifteretten afsiger kendelse om en konkurs. Fra og med det tidspunkt kan alene kurator forpligte skyldner, herunder disponere over skyldnerens aktiver. Datoen var den 6. februar 2017. Kuratoren er advokat Camilla Ernst, Nørreport 26, 8000 Aarhus C.

 

Vi har før skrevet om SalonSalon og deres problemer med bookinger, bestilte selskaber, åbningstider med videre. Der skrev vi, at allerede bookede selskaber fortsætter som aftalt. Men det ser ikke ud til at holde, da firmaet er under konkursbehandling. Hvad, der kommer til at ske med de lokaler, SalonSalon havde til huse i på havnen ved Kaløvig Lystbådehavn, vides ikke, men vi har fået oplyst, at ejerne er i gang med udvælgelse af ny forpagter.

Salonsalon

Bedste restaurant i 2012

Restaurant SalonSalon åbnede i 2009. Dengang var det i Vestergade i Aarhus, hvor den  kørte som restaurant indtil januar 2013. AOA kårede SalonSalon til årets bedste restaurant i 2012. Sidenhen er SalonSalon flyttet til Kaløvig Lystbådehavn med udsigt ud over vandet, hvor de indtil nu har drevet restauranten videre.

 

SalonSalon ApS

Åstrup Strandvej 68A
8541 Skødstrup
[mappress mapid=”729″]

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle