Restaurant Moment – når te og mad matcher hinanden
Restaurant Moment vil i samarbejde med Alexis Kaae arrangere ”Te og Mad”, hvor delikate og eksklusive teer vil parres med innovative, velsmagende, grønne retter. Det er torsdag den 7. juli at ”Te og Mad” finder sted.
Arrangementet giver mulighed for at lære om forskelle på de seks forskellige hovedtyper te der findes, hvordan de brygges optimalt og om teers sundhedsfremmende egenskaber. I kombination med maden vil der her være en unik mulighed for at dykke ned i teens gastronomiske muligheder.
En af de bedste te-eksperter
Alexis Kaae har gennem en årrække uddannet sig til te-ekspert i, og hun vil udvælge alle teer med stor respekt for hvor teen stammer fra og kulturen omkring den. Alexis har i mange år organiseret tesmagningskurser og har som følge af et årelangt arbejde i Østen etableret de nødvendige kontakter for at kunne importere te der ikke normalt vil være tilgængelig i Danmark. Dette muliggør at arrangementets deltagere vil smage nogle af verdens mest sjældne teer.
Te indeholder tanniner – ligesom vin – og er for længst anerkendt som en fantastisk drik at kombinere med mad i Østen. Denne aften fører Moment deltagerne igennem seks gourmetretter baseret på nordiske råvarer, og Alexis vil forklare elementerne i temenuen og hvordan disse komplementerer retterne.
Tidspunkt: Torsdag d. 7. juli 2016 kl. 18.30
Sted: Restaurant Moment, Ravnen 1, 8410 Rønde
Pris: 595 kr inkl. velkomstdrik, 6 retter og temenu
Bemærk: Tilmelding nødvendig. Restauranten er lukket for andre aktiviteter.
Tilmelding: rikke@restaurantmoment.dk