//Nyheder

Restaurant Seafood – ad libitum blåmuslinger, pil-selv-rejer og vin til 200 kroner

Af Jan L. Pedersen

Havnen på Marselisborg Havn er skøn. Ikke mindst når vejret er godt. En af havnens ubetinget bedste restauranter, har taget deres gamle, og helt unikke, langbord i brug. Bordet er lavet af et gammelt bolværk fra Halsskov Færgehavn og er med plads til 12 personer. For fremtiden vil bordet, uden tvivl, blive et attraktivt sted at opholde sig. Grunden er, blandt andet, at folkene fra Seafood har tænkt anderledes. De har for længst set, hvad godt vejr og sol gør ved gæsterne på havnen. Muslinger, pil-selv- rejer og hvidvin slår aldrig fejl.

 

Spis det, du kan for 200 kroner

Konceptet er enkelt. Du køber en ståplads ved langbordet for 200 kroner. I prisen er der alle de muslinger og pil-selv-rejer, du kan spise. Selvfølgelig inklusiv brød og aioli, og et glas vin eller en øl.

 

Opstarten er lørdag den 6. maj

Restaurant Seafoods udendørs langbord vil ikke have faste åbningstider. Tilbuddet gælder, når vejret er godt. Det starter klokken 18.00 og slutter klokken 19.30.

Maksimum 24 pladser per aften

Du kan reservere plads til 1 til 12 personer. Det sker ved henvendelse til Seafood eller på telefonnummer 86 18 56 55. Husk nu, at der er plads til max. 12 personer ved bordet. Bestilling er nødvendig, og en plads ved langbordet kan IKKE bestilles via hjemmeside eller mail. Ved bestilling betales enten på Seafood eller via MobilePay.

 

Restaurant Seafood

Marselisborg Havnevej 44
8000 Aarhus C
Website: 

Se mere på Facebook her:

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle