Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Retour Steak melder klar til Aarhus i morgen

Af Peter Sindahl

Så er det i morgen at Retour Steak Aarhus åbner ved det solbeskinnede hjørne på Banegårdspladsen 4. Som der traditionelt gøres i restaurationsbranchen, åbnede Retour Steak dørene for familie, venner og pressen i går. Vi var inviteret med. Således fik vi muligheden for byde holdet bag Retour Steak velkommen til Aarhus og smage på menuen.

 

Stemningen var i top

Der var brede smil, søde og rare tjenere og generelt en dejlig og uformel stemning. Sidstnævnte går holdet bag meget op i, hvorfor tjenerne f.eks. ikke har uniform på. Mange gæster havde allerede indfundet sig i solen foran indgangen, da vi ankom.

Retour1_1

Skiltogdør1

Fra mørk loge-stil til bistro-elegance

Hvor TGV Café holdt en lidt dunkel belysning med mørke træpaneler og biblioteksstemning, har Retour, efter en totalrenovering, valgt at holde væggene rå, i grå/grønne farver. Bordene samt baren er i marmor og der er kommet et vindue i bagvæggen, længst fra indgangen, som på nydelig vis oplyser hele rummet. Det eneste Retour har valgt at beholde fra TGV, er de ikoniske vægmalerier, som er fin kontrast til de bare, enkle vægge. Der er plads til ca. 85 spisende gæster inde i restauranten og ca. 20 siddepladser udenfor.

Lokaleogbord1

Mere end bøf og bearnaise

Selvom Retour er bedst kendt for béarnaisen og bøfferne som den følger med til, tilbyder menukortet en bred vifte af forskellige retter. Havet er repræsenteret i form af østers, hummer, kammuslinger og pighvar. Derudover kan du også få rørt tatar, ravioli og mac & cheese.
Der et bredt vinkort. Til gengæld håber vi, at der bliver føjet flere cockctails til drinkskortets beskedne 5 af slagsen.

 

Menuen

Til forret smagte vi 1/2 kogt hummer med grillet citron og mayonnaise samt spinatravioli med hummertillæg. Til hovedret måtte vi bare prøve den krogmodnede ribeye fra Varde med pommes frites og béarnaise. Selvom sult var et fremmedord sidst på aftenen, fik vi 2 stykker ost og profiteroles med vaniljeis og chokoladesauce til dessert. Aftenen blev rundet af med cocktails; en Sloe Collins og en Dark‘n’stormy. Helt igennem en flot aften.

Lokaleogbord1_1

 

Retour Steak Aarhus

Banegårdspladsen 4
8000 Aarhus C
E-mail aarhus@retoursteak.dk
Telefon +45 88630290
Fra 12. maj 2016: Åben alle ugens dage fra kl. 17.00
Køkkenet lukker kl. 22.00

 

Del artikel

Andre læser også