Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ribs uden så meget ævl og kævl

Af Jan L. Pedersen

Sjovt nok, så laver The Diner ikke burgere, som de ellers er ret kendte for. I hvert fald her på egnen. De laver såmænd diner ribs. Og det går godt. Rigtig godt. Totalt møre ribs, med både smag og minimalt fedt på. Sådan. Flot arbejde. The Diner boden ligger ved siden af Tommi´s Burgerjoint og er genbo til LêLê.
Ribs fra The Diner_

Kød med stort K

65 kroner for en almindelig portion, inklusiv coleslaw. Det er i orden. Coleslawen smagte ganske udmærket. Den var ikke for fed. Fint nok, men det var uden tvivl ribs’ene, som vandt her. En hjemmelavet marinade løftede tydeligvis smagen. Kødet var så mørt, at det slap benene prompte. De smagte af en ting, og det var mere. Hvis du er godt sulten, så kan du købe en dobbelt portion til 100 kroner. De har også hot wings, men dem testede vi ikke. I øvrigt fik vi vådservietter med. God stil.

 

Godt team

Betjeningen hos The Diner var oppe i gear. Det så ud til, at de var vant til at arbejde sammen. Der var ikke så meget at komme efter. Holdet vidste præcis, hvad det handlede om. Nemlig at få serveret noget mad til sultne festivalgæster, og ikke at sætte håret eller holde deres egen fest. Fedt at se, når man tager opgaven seriøst.

Coleslaw fra The Diner_

Vurdering

Deres ribs slår det meste i Aarhus. Det er ikke til diskussion. Og så fik vi dem på en festival. Ret cool. Alt i alt en god omgang mad. En anbefaling af de store er på sin plads. The Diner vandt på NorthSide – og pudsigt nok, så var det ikke med deres burgere!

 

Del artikel

Andre læser også