Af Redaktionen

Sort Sol har et nyt album på vej og giver en eksklusiv siddende koncert i Musikhusets Store sal. De danske rocklegender fra Sort Sol er i den grad tilbage. Det fejrer de med en Danmarksturné, der blandt andet bringer dem forbi Musikhusets Store sal, hvor de giver en eksklusiv koncert for et siddende publikum.

 

Rockikoner med nyt på vej

Sort Sol behøver næppe nogen større introduktion for et dansk publikum. Siden begyndelsen under navnet Sods for mere end 35 år siden har de henrykket det danske rockpublikum med albums som Dagger & Guitar og Glamourpuss samt hits som Holler High, Next Century og Let Your Fingers Do The Walking. Nu er de danske rockikoner endelig på vej med deres første album i 15 år. I foråret 2017 får publikum for første gang mulighed for at høre nogen af de nye numre live.

 

På tour igen

Efter en række år med pause, turnerede de tre medlemmer igen som Sort Sol i 2011 og høstede flotte anmeldelser for deres støjende og selvsikre rockkoncerter. Politiken kaldte bl.a. frontmand Steen Jørgensen “nationens fremmeste rocksanger” efter bandets koncert på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg.

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET A ARHUS

SORT SOL – STORE SAL, FREDAG 14. APRIL 2017, KL. 20.00

BILLETPRISER – 310-370 KR

Livemusik og koncerter Se alle

Udvalgte artikler Se alle