Hvorfor er MasVino et besøg værd? Det er der flere grunde til. Maden er overraskende god i vinbar-segmentet. Især deres små serveringer. Vinen er unik forstået på den måde,
//Det sker

Rødvin & Ribs i (vin)baggården i Klostergade

Af Jan L. Pedersen

Så er der igen nyt fra baggården – og byens bedst gemte vinbar, MasVino, i Klostergade. Kenderens hemmelige mad- og vinbodega er lige præcis det, MasVino er. De har før haft stor succes med Krabber & Cava, men det er ligesom ikke helt nok. Derfor har de gode folk i baggården fået idéen med spareribs og rødvin.

Det bliver en festlig spisning, hvor hyggen er i centrum, og man sidder med andre gæster, så snakken kan sprede sig. Idéen er, at det skal være afslappende og sjovt.

 

Sommer, baggård, grill og rødvin rimer ligesom på hinanden

Det er onsdag fra klokken 19.00 til 21.00. To timer, hvor du kan få langtidsmarineret spareribs, fra fritgående og glade grise, i MasVinos hjemmelavede BBQ marinade, som selvfølgelig er tilsat en pæn mængde rødvin. Første gang Rødvin & Ribs rammer baggården er onsdag den 27. juli 2017.

  • Til benene serveres en fyldig tomatsalat af solmodne tomater, hjemmebagt surdejsbrød og ikke mindst en hjemmerørt aioli.

 

  • Til at slukke tørsten med vil der være et yderst potent udvalg af MasVinos egen importerede rødvine fra Nordspanien. Der vil hele tiden være mindst 3 forskellige slags at vælge mellem

 

  • Kom med til en festlig, sjov og uformel aften med hagesmæk, purrón og højt til loftet. Prisen per person er 275 kroner for alt det, du kan spise og drikke.

 

Husk, at bestille plads

Pladsbestilling er nødvendig og foregår på malthe@pica-pica.dk , eller telefonnummer: 20 89 61 96. Og det er kun onsdag, at du kan få Rødvin & Ribs, fra klokken 19.00 – 21.00.

Hvorfor er MasVino et besøg værd? Det er der flere grunde til. Maden er overraskende god i vinbar-segmentet. Især deres små serveringer. Vinen er unik forstået på den måde,

MasVino

Klosterport 4b
8000 Aarhus C

Website:

[mappress mapid=”748″]

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle