//Det sker

Så er NorthSide Challenge i gang

Af Redaktionen

Castenskiold har meldt sin ankomst til Ecco tourens NorthSide Challenge med en hole in one præmie ved hul 2 på 500.000 til velgørenhed. Carsten Bang er med som konferencier, og Castenskiolds residente DJ Kennan underholder i morgen, fredag fra 12.00 – 17.00.

 

Har du fredagsplaner? Ellers er en tur til Lyngbygaard Golf et rigtig godt bud. Fredag afvikles anden runde af NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf og for dig som tilskuer, bliver det en helt fænomenal dag i Castenskiold Charity Lounge. Der er gratis pølser, fadøl, comedy og sågar kørsel til og fra Aarhus Centrum. Vi håber at se en masse til en fantastisk fredagsbar-stemning på Lyngbygaard Golf i Castenskiold Charity Lounge på hul 2.

 

Gratis bus så lad bilen blive hjemme

Eftersom vi ikke ønsker, at folk skal køre hjem med for meget alkohol i blodet, er der samtidig sørget for bustransport til og fra Lyngbygaard Golf Klub. Bussen kører fra Scandinavian Center, Margrethepladsen 2, 8000 Aarhus C, fredag den 17. juni kl. 11.15 og retur igen kl. 18.00. Læs mere om det her:

 

Lad os håbe at se rigtig mange til en sjov og ikke mindst anderledes dag ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf – som gerne skulle byde på en masse god golf, ømme lattermuskler og forhåbentlig en halv million kroner i indsamlingsbøssen til de udsatte i Aarhus.

Castenskiold Charity Lounge

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle