//Det sker

Ny Bar & Bistro åbner den 2. september

Af Redaktionen

Salling Aarhus inviterer til åbningsfest for anden etape af den gennemgribende ombygning af stormagasinet, der betyder en helt ny og større boligafdeling med mange nye designer-brands og en nyindrettet Salling Bar & Bistro med fokus på danske, økologiske lækkerier lavet helt fra bunden. Åbningsweekenden fredag 2. til søndag 4. september byder på masser af events, bl.a. besøg af Laudrup-vine og juicemesteren Mads Bos team og mulighed for et kig ind i bistroens køkken for at se, hvordan kokken tilbereder maden.

 

En pause på shopping-turen

Kunderne vil nu møde en helt ny og ca. 300 kvadratmeter større boligafdeling med mange nye designer-brands, bl.a. Tom Dixon, New Works, Bloomingville, House Doctor og Muubs. Bistroen er også blevet ombygget og helt nyindrettet og åbner som Salling Bar & Bistro, hvor den nye bar som supplement til bistroen giver mulighed for et at få fx et glas vin og lidt snacks på shopping-turen.

 

Bistroen trækker Salling-universet ind

Den nye bistro kommer til i højere grad at trække Salling-universet ind som en del af både indretning og menukort. Der bliver dækket op med designer-ting fra boligafdelingen, og menukortet indeholder fortrinsvis økologiske lækkerier lavet helt fra bunden af gode, danske råvarer og kendte fødevare-brands fra Salling Super – lige fra smørrebrødet til salater og lune retter.

 

Uffe Steen Trio sørger for musikken

”Den nye boligafdeling og Salling Bar & Bistro er endnu et skridt på vejen i forhold til at folde Salling ud som et fuldtonet oplevelseshus”, siger Sallings direktør, Marianne Bedsted. De to nye afdelinger vil weekenden igennem invitere indenfor til masser af underholdning, inspiration og smagsprøver. Stormagasinet vil genlyde af jazz ved Uffe Steen Trio, mens bartendere vil servere drinks og bobler. Der bliver smagsprøver på bl.a. Laudrup-vine og juicer fra juicemesteren Mads Bos team High on Life, ligesom en blomsterdekoratør vil inspirere til nye og anderledes måder at bruge vaser på.

 

Følg bistrochefen i åbent køkken

Til åbningsweekenden er der også ’åbent køkken’, hvor køkkenchefen i Salling Bar & Bistro vil vise, hvordan han og kollegerne skaber nogle af de klassiske retter helt fra bunden – også med smagsprøver, selvfølgelig. Se hele programmet for åbningsweekenden her:

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle