Salling og gourmetdagene – mød Jesper Koch og Christian Bitz
Salling afholder temadagene Dansk Gourmet og Dansk Design. Det sker med besøg af mere end 30 af Danmarks førende fødevareproducenter, der vil give masser af smagsprøver og inspiration, bl.a. på tangpesto og soyais. En af byens kendte tv-kokke, Jesper Koch, vil inspirere til lækker madlavning med dansk designede pander, en kongelig porcelænsmaler viser håndværket, og kunderne kan se Kay Bojesen-aben blive samlet.
Nordisk Tang
Smag nordisk tang – fx brugt til tangpesto. Prøv nordisk gin lavet på kartofler og malt. Eller oplev smagen af soyais. Der er rigtig mange oplevelser for smagsløgene, når Salling Super afholder arrangementet Dansk Gourmet og får besøg af mere end 30 af Danmarks førende fødevareproducenter – det sker fredag den 15. april og lørdag den 16. april.
Stigende interesse
Udover lokale, østjyske producenter som Store Lyngdal, der er kendt for sine frilandsgrise, deltager bl.a. Chriis Soyais, Crown Seafood, Lakrids by Johan Bülow, Launis, Nordisk Naturens Forråd, Nordisk Tang, Njord og Summerbird. Gourmetdagene i Salling er blevet en populær, tilbagevendende begivenhed. Vi kan mærke, at der er en stadig stigende interesse for de danske gourmetvarer, og det har fået os til at arrangere Dansk Gourmet med besøg af mere end 30 af de førende danske producenter på området, fortæller stormagasinchef Lars Højgaard.
Mød Jesper Koch og Christian Bitz
Til Dansk Design får kunderne mulighed for at tage en snak om lækker madlavning med en af Aarhus’ kendte tv-kokke, Jesper Koch, der vil vise, hvordan han bruger de innovative non-stick pander og gryder fra danske Scanpan i sin tilberedning. Det sker torsdag den 14. april.
Kunderne kan desuden mandag den 18. april møde tv-vært og ernæringsekspert Christian Bitz, der vil give sit bud på, hvordan man kan lave sunde og inspirerende måltider i en travl hverdag. Det koster 100 kr. at lytte med. Inkluderet i prisen er et glas bobler og en goodiebag, ligesom deltagerne får 20 procents rabat på Christian Bitz’ produkter, bl.a. hans spisestel med mindre tallerkner, der skal få os til at øse mindre op.