Pariserbøf og Portvin
//Restaurant

Seks forskellige på menukortet: Aarhus-restaurant satser, også, på pariserbøffer

Af Jesper Jensen

En pariserbøf er ikke “bare” en pariserbøf. Det er der helt sikkert en del, som ikke ved. Men det gør de hos Vestergade 51. Her har de udvidet deres udvalg af pariserbøffer. Nu tæller det seks forskellige at vælge mellem. De er alle sammen i en størrelse, så du bliver mæt. Se de seks pariserbøffer her:

 

EN KLASSISK PARISERBØF med hele gøjemøjet
INKL. LBV 2011 FONSECA, UFILTRERET KR. 139,-/169,-

———–

EN KLASSISK PARISERBØF A LA TATAR stegt oksetatar på toast med hele gøjemøjet
INKL. LBV 2011 FONSECA, UFILTRERET KR. 169,-

———–

EN VILD PARISERBØF AF KRONDYR blå ost / tyttebær / svampe / timian
INKL. TAWNY PORT, 10 ÅR, BURMESTER KR. 149,-/179,-

———–

FLAMBERET PARISERBØF A LA PEBERBØF madagaskar peber / cognac / jordskokker
INKL. TAYOLOR’S 325 ÅRS JUBILÆUM PORT KR. 199,-

———–

PARISERBØF A LA BEARNAISE kartoffelchips / bearnaisesauce / estragon
INKL. NV TAWNY PORT, FONSECA KR. 189,-

———–

PARISERBØF A LA BØFSANDWICH næsten helt klassisk!
INKL. NV, TERRA PRIMA, ØKO, FONSECA, KR. 139,-/169,-

 

Portvin passer perfekt

Danmark er verdens fjerde meste portvinsdrikkende land. Men helt sikkert ikke til mad. Portvin er et perfekt match til den klassiske pariserbøf, hvor det meste rødvin kan have det lidt svært. Vestergade er også gået all in på Portvin til pariserbøfferne. Med 30 forskellige slags på glas, kan man med rette sige, at udvalget er stort. Du kan få et godt glas til 59 kroner, eller prøve en glas Colheita fra 1957. 

Det er kun om torsdagen, at der er seks forskellige pariserbøffer at vælge mellem. De andre dage er der tre.

 

Pariserbøf og Portvin

Se mere om Vestergade 51 her

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle