Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Semifinalen blev sidste stop for tvillingerne

Af anders@sommersangdigital.dk

Det var lige ved og næsten for de to Masterchef tvillinger fra Aarhus, men i denne uge måtte de se sig slået i semifinalen. Vi har fulgt dem igennem konkurrencen, og desværre fik de ikke sat Aarhus på Masterchef-danmarkskortet denne gang.

 

De var iblandt de sidste i dette års Masterchef konkurrence, men de måtte se sig slået i semifinalen. Det var nogle nedslåede og triste tvillinger, vi mødte, da de begge bestemt ikke havde regnet med at ryge ud allerede nu. ”Vi følte, at vi var blandt favoritterne, og vi havde fået rigtig god feedback fra dommerne igennem hele konkurrencen, men desværre røg vi ud,” siger en lettere sammenbidt Kasper Skjød.

 

Kristian Skjød måtte se sig slået i mandags, da han begav sig ud i en satset ret, nemlig ”spaghetti vongole” med hjertemuslinger. Muslingerne var desværre ikke helt renset, og dommerne fandt sand i nogle af dem. ”Jeg tog en chance, og forventede at muslingerne var ordnet for sand, da vi startede. Vi havde kun en halv time, så kunne aldrig selv have nået det. Så forventede egentlig det var ordnet. Det var det desværre ikke,” siger Kristian Skjød. I går, tirsdag, var det så Kaspers tur, til at lægge det hvide Masterchef forklæde og forlade programmet kun 2 dage før finaleugen. ”Jeg blev slået af nogle, der bare var bedre på dagen, og jeg føler, jeg gjorde mit bedste. Men kogt torsk, som var retten, vi skulle lave, var bare ikke iblandt mine favoritter.”

 

Kristian og Kasper, der begge til dagligt er partnere i Restaurant KöD og Slap Af, er glade for, de tog chancen og deltog. ”Vi har lært utroligt meget, og det har været en stor udfordring at være med. Vi har bestemt ikke mistet lysten til at lave mad, og vi vil gøre, hvad vi kan for at blive endnu bedre.” Om vi ser de to tvillinger i andre madprogrammer på TV, vil de dog ikke ind på nu. ”Lige nu skal vi blot fokusere på vores nuværende restauranter i Aarhus, og så må vi se, hvad fremtiden byder.

 

Del artikel

Andre læser også