//Restaurant

Sjette Frederiks Kro: Laver den helt store påskefrokost i skoven

Af Jesper Jensen

I forbindelse med påskedagene i år hygger krofolkene ekstra meget om gæsterne på Sjette Frederiks Kro. Hvem vil ikke gerne nyde påsken i godt selskab over et godt hjemmelavet måltid? Det er der helt sikkert mange, som vil, og Sjette Frederiks Kro har gjort det nemmere for os. De har sammensat en frokost af de store, hvor fokus er på gode råvarer og veltilberedt mad. Her er både ta’ selv bord samt servering af hovedret og dessert.

 

PÅSKEBORDET 2018

Det store påskebord på Sjette Frederiks Kro byder på en masse spændende anretninger. Du kan se dem her:

 

Det store påskebord (ta´selv)  

  • Tatar af husets røgede laks
  • Vagtelæg med stenbiderrogn
  • Kroens marinerede sild med sennep og æbler
  • Håndpillede rejer med salater og dressing
  • Fiskefrikadelle med kroens remoulade
  • Kold tomatsuppe
  • Kyllingeterrin med ramsløg og trøffelmayo
  • Lun kalveleverpostej med svampe og bacon
  • Charcuterie og hjemmelavet paté med surt

Hertil masser af lækkert brød fra eget bageri, Mor Anna.  

 

Hovedret (på tallerken)  

  • Braiseret påskelam med rodfrugter, egen sauce, blomkålspuré og gremolata med mandler  
  • Til børnene: Kyllingebryst med grøntsagsstave og pommes frites

 

Dessert (på tallerken)

  • Citrontærte med marengs
  • Til børnene: Is og frugt

 

Samlet pris pr. person  395 kroner*

*Børn (under 3 år) uden beregning / (3-10 år) 250 kroner

 

______________________

 

Med påskebordet er der lagt op til en uformel stemning og hyggeligt samvær i samme stil som Sjette Frederiks Kros populære “Kronch”.

 

Hvornår?

Der kan reserveres plads til påskebordet fra kl. 12.00 på følgende datoer:

  • Torsdag den 29. marts
  • Fredag den 30. marts
  • Lørdag den 31. marts
  • Søndag den 1. april

 

Du kan booke bord her:

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle