Skafferiet fejrer fødselsdag og udvider med Hapseriet

Tiden er fløjet afsted siden Skafferiet åbnede den lille takeaway- og delikatesse-butik i Hinnerup for tre år siden. I løbet af de år er både øko-procent, åbningstider og antallet af ansatte vokset til mere end dobbeltstørrelse, og sidstnævnte er grunden til at de nu har bygget om i butikken. “Med de mange forskellige typer af arrangementer vi efterhånden laver mad til, danser vi fire kokke og Winnie bogstaveligt talt rundt om hinanden for at være i køkkenet. Derudover har vi haft lyst til at butik, køkken og bage-afdeling skulle indrettes mere funktionelt – og at der simpelthen skulle ske noget nyt”, fortæller Jon Ahrensbach, der ikke står stille ret længe ad gangen, og som sammen med en ven har bygget den nye flotte disk i butikken i efterårsferien.

 

Efter ombygningen åbner butikken torsdag og fredag med fejring af tre-års-dagen. Der er gratis dessert til aftensmaden, god mad og smagsprøver fra det helt nye koncept Hapseriet, der fra på fredag kan købes med hjem til lækker fredagsmad.

 

Hapseriet

Hapseriet laver små retter der kan sammensættes efter smag og behov. Retterne laves friskt af dagens råvarer fra bl.a. lokale øko-producenter, og maden sælges efter vægt. Der er masser af forskellige “hapsere”, så du kan starte weekenden med at sammensætte din helt egen fredags-oplevelse. Den kan deles, sammensættes til børnene eller bare til at forkæle dig selv.

 

“Med Hapseriet får vi mulighed for at præsentere en masse lækre små-retter på en afslappet måde – og der er masser af plads til kreativitet og spontanitet i køkkenet. Det er en spændende måde at arbejde på – og jeg tror at det vil ramme et behov hos mange der har lyst til selv at sammensætte deres fredags-menu og vælge fra et bredt udvalg af frisklavet, økologisk mad”, fortæller Jon begejstret. Et af Skafferiets nye ansigter, Winnie Rasmussen som arbejder i butikken, supplerer: “Det er lige sådan noget jeg selv elsker at spise efter en lang uge – noget der giver følelsen af at NU er det weekend. Dét er altså godt!” griner hun.

 

En drøm går i opfyldelse

De tre år er gået hurtigt og der har været nok at lave i Jernbanegade. Indehaveren Jon Ahrensbach kommer fra en baggrund i a la carte-branchen, men han havde lyst til at arbejde med mere enkel mad – og så havde han en drøm om at lave nem, sund aftensmad som økologisk takeaway – ligesom han selv havde lyst til at spise det. “Når man har arbejde og små børn er det bare rart at det nogle gange er lidt let uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten. Og selvom jeg er kok og måske lidt hurtigere kan lave mad, så tager det jo tid at lave sund og frisk mad. Så med Skafferiet åbnede jeg faktisk det sted jeg selv ønskede eksisterede”.

 

Gratis æblekage

På torsdag åbner Skafferiet igen med fødselsdags-fejring, masser af smagsprøver på Hapseriet og gratis æblekage til dem der snupper en portion aftensmad med hjem. Fest, smagsprøver og dessert fortsætter helt til fredag, hvor det nye Hapseri-koncept har premiere.

 

Website:

 

htr_1040x200_1016

Del:Share on Facebook289Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar