Specialklassen vender tilbage til Teater Katapult

Specialklassen, der består af fire talentfulde komikere, som alle er fantastiske til at improvisere vanvittige scener, karakterer og oneliners, vender tilbage til Teater Katapult en sidste gang den 7. juni kl 19.30.

 

De talentfulde herrer har med en række stærke tv-optrædener de sidste par år markeret sig som Danmarks mest toptunede impro comedy gruppe. Specialklassen både optrådte, og var nomineret til Läkerols Talentpris i forbindelse med Zulu Comedy Galla i 2011 og har senere kunne opleves dels i underholdningsprogrammet Casper og Lars Præsenterer samt i deres eget prisvindende TV-show på DR2 med titlen Hotel Zimmerfrei, der sidenhen er solgt til både Kina og Tyskland!

 

Specialklassen sørger for punchlines, jokes, twists, lækre rytmer, og musikalsk vanvid. Det er nemlig publikum, der bestemmer indholdet, og det gør hvert show til en ny og unik oplevelse.

 

Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve fænomenet live og vær selv med til at forme og bestemme hvor komikken denne aften skal hen.

Medvirkende: Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar