Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis og støt kampen mod kræft – populær restaurantfestival vender tilbage

Af anders@sommersangdigital.dk

Fra den 3.-11. juni kan du være med til at støtte kampen mod kræft, når over 100 toprestauranter landet over – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og DinnerBooking.com – byder på en tre-retters menu til en skarp pris. Det skriver DinnerBooking i en udsendt pressemeddelelse.

 

Nu kan du snart se frem til at forkæle ganen med gourmetretter og samtidig støtte en god sags tjeneste. Fra den 3.-11. juni løber restaurantfestivalen Spis & Støt nemlig af stablen – og billetsalget starter den 1. maj kl. 10.00.

 

Menuen koster 250 kroner plus billetgebyr

Vær med, når populære og anmelderroste Aarhus-restauranter som Restaurant ET, Köd, Frederiksgade 42, Frøken Koch, Kähler Spisesalon, Fedet, Spiselauget, Restaurant Unico, aabyudengaard, Mejeriet, Langhoff & Juul, D’Vinos, Sårt og en del andre restauranter inviterer indenfor til en lækker tre-retters menu, som samtidig støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Menuen koster 250 kr. (+billetgebyr), og heraf går 40 kr. til det gode formål.

I år vil også to andre prisklasser være i spil for dem, der ønsker en overdådig gourmetmenu, der støtter endnu mere. Priserne er her 500 og 750 kr. (+ billetgebyr), og her finder man bl.a. gourmet-restauranter som Mejeriet ved Aarhus.

 

Gæster og restauranter bakker op

Det er tredje gang, at Spis & Støt finder sted, og for hvert år er festivalen vokset både i antallet af deltagende gæster og restauranter. Og for en af brødrende bag den populære Frøken Koch i Aarhus giver projektet god mening: ”Kræft er et emne, vi alle kan forholde os til, og derfor vil vi gerne være med til at støtte op om det gode formål og sende nogle penge den rigtige vej. Det er en fin tanke, at vi i fællesskab kan være med til at flytte noget,” fortæller Lasse Koch.

 

Glad for opbakningen

Sidste år kunne Spis & Støt indsamle over 700.000 kr. til kampen mod kræft, og hos Kræftens Bekæmpelse glæder man sig over den store opbakning: ”Kræft er den sygdom, der berører flest mennesker i Danmark, og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende. Spis & Støt er en rigtig fin måde at støtte op om kræftsagen på,” fortæller Anette Dige Kongsdam, projektleder for Kræftens Bekæmpelse Spis & Støt.

 

Billetsalget åbner mandag den 1. maj 2017 klokken 10.00 på spisogstøt.dk 

 

HVORNÅR: Den 3.-11. juni 2017

HVOR: På over 100 restauranter landet over

PRIS: Normal-billet: 250 kr. + billetgebyr | Gourmet-billet: 500 kr. + billetgebyr | Michelin-billet: 750 kr. + billetgebyr

HVOR MEGET STØTTER JEG MED: Normalbillet: 40 kr. | Gourmet-billet: 80 kr. | Michelin-billet: 120 kr.

BILLETSALG ÅBNES: Mandag den 1. maj 2017 kl. 10

SITET ÅBNER: Fra torsdag den 20. april kl. 10 kan du se restauranter og menuer på spisogstøt.dk

BESTIL BILLET PÅ: Spisogstøt.dk

 

Om Spis & Støt

Spis & Støt er iværksat af DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse for at indsamle penge til både forskning, forebyggelse og støtte til kræftramte patienter.

  • Billetterne kan købes online på spisogstøt.dk fra 1. maj kl. 10
  • Over 100 restauranter landet over deltager i festivalen – heriblandt 5 Michelin-restauranter
  • Læs mere om Spis & Støt på spisogstøt.dk og følg med på Facebook og #spisogstøt

 

Fakta om kræft og Kræftens Bekæmpelse

  • Hver tredje dansker rammes af kræft – over halvdelen overlever kræft mere end fem år
  • Ca. 270.000 danskere lever med kræft i dag
  • 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges
  • Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft.
  • Kræftens Bekæmpelse har tre hovedformål: Forskning, forebyggelse og patientstøtte
  • Kun 4 pct. af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige – resten kommer fra danskerne
  • Kræftens Bekæmpelse bidrog sidste år med 393 mio. kr. til dansk kræftforskning

 

Fakta om DinnerBooking

DinnerBooking administrerer bookinger for over 700 restauranter og caféer og håndterer over 12 mio. gæster om året. DinnerBooking består af et bookingsystem til restauranter og caféer, restaurantsitet DinnerBooking.com og en booking-app til iPhone, hvor gæster kan booke bord. DinnerBooking drives af brødrene Peter og Christian Thygesen, der selv har mistet deres far til kræft: ”Vi har selv oplevet kræft tæt på, og det var vores motivation for at starte projektet op sammen med Kræftens Bekæmpelse – vi ville se, hvad vi selv aktivt kunne gøre for at hjælpe,” fortæller Peter Thygesen.

 

Deltagende restauranter:

Aarhus

aabyudengaard
D’Vinos
Frederiksgade 42
Früd No16
Frøken Koch
Globen Flakket
Grappa al Porto
Kähler Spisesalon
Köd Aarhus
Langhoff & Juul
Mejeriet
Restaurant ET
Restaurant Fedet
Restaurant Unico
Spiselauget
Sårt

Øvrige Jylland

Bind
CANBlau – Aalborg
Fladbro Kro
Huset Blom
Låsby Kro
Oven Vande
Restaurant Baghuset
Restaurant Børkop Vandmølle
Skagen Fiskerestaurant
Søgaards Bryghus

Spis & Støt - Aarhus Update

Del artikel

Andre læser også