Spiselauget slår dørene op til ”Musik & Mad”

Spiselauget, som er krumtappen på Godsbanen, har fået en ny idé. Koncept vil man nok kalde det i kommunikationsbranchen. Men idéen er at udnytte de fantastiske lokaler endnu mere. Der kommer jo mange gæster hver dag på Spiselauget. Det samme gør der til husets arrangementer. Men maden hænger sjældent sammen med arrangementerne. Det har Spiselauget lavet om på. Med deres nye “Musik & Mad” vil det musikalske være en del af en gastronomisk oplevelse.

 

Musik, mad og match

Hvordan oplevelserne med “Musik & Mad” løber af stablen vil variere fra gang til gang, alt efter sæsonens råvarer, og hvad der gør sig aktuelt på den musikalske scene. Så intet er sikkert. Det første arrangement i rækken, bliver afholdt den 24. marts 2017, og er en intimkoncert med Randi Laubek. Her starter man aftenen med velkomstdrink, og herefter følger der fem serveringer og en intimkoncert med Randi Laubek.

 

Flere events er på vej

Spiselauget vil i fremtiden satse mere på eventbaserede madoplevelser, hvor man ikke bare går ud og spiser, men får nogle andre oplevelser med hjem. Det, at kombinere koncerter og events med spændende oplevelser fra den gastronomiske verden, vinder mere og mere frem. Det helt unikke og urbane miljø omkring Godsbanen gør, at Spiselauget får frit slag på kreativiteten. Mulighederne er nærmest uanede med de rammer, som er på Godsbanen. Miljøet på Godsbanen kommer til at spille en stor faktor i “Musik & Mad”.

 

Randi Laubek åbner “Musik & Mad”

Randi Laubek er aktuel med det akustiske duo album “Inner Sea Outer Fields”, som er produceret i samarbejde med Gustaf Ljunggren. Hun har siden 1997 gjort sig bemærket på den danske musikscene med sin intense og dragende vokal, der har sikret hende hele tre DMA’s.

 

Spiselaugets rustikke og rå omgivelser danner rammerne for middagen. Selve koncerten blive afholdt i den intime koncertsal på Katapult, hvor Randi Laubeks vokal vil fylde rummet.

 

Du kan købe billet til den 24. marts 2017 her: 

 

Del:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someoneShare on Google+0

Skriv et svar