BANGKOCH

 

Hos BANGKOCH kan du få asiatisk mad i danske gryder, når topkokken, sønderjyden, tv-kokken og Masterchef-dommer, Jesper Koch, kombinerer sin kærlighed til nordiske råvarer med sin fascination af det asiatiske køkken. Her er alt hjemmelavet, og maden har twist. Som altid, når Jesper Koch laver mad, så er smagen omdrejningspunktet. Råvarerne er både danske og asiatiske.

 

Signaturretter 

Jesper Koch serverer på legende vis asiatisk mad, og garanterer en anderledes og aromatisk asiatisk oplevelse, når du besøger BANGKOCH. En af de retter som allerede har opnået nærmest kultagtig status er de asiatiske meetballs. Der er verdensklasse, hvis du er til mad som er en smule stærk i smagen. Mad er, selvfølgelig frisklavet, og den serveres brændende varm.

 

Prisvenlig mad hos BANGKOCH

Priserne for en god portion hos BANGKOCH er mellem 50 og 80 kroner, og her får du meget for pengene. Der er faste retter på tavlen, men der kommer jævnligt nye retter på menutavlen. I øvrigt er Jesper Koch selv af og til selv bag gryderne eller på scenen for at lade mad. Han er en dygtig formidler, og ikke mindst en formidabel kok. Twistet mellem asiatisk mad og danske råvarer lykkes godt her. Og flere af retterne er vanedannende. Så gode er de.

 

Økologisk limonade

Ud over maden laver BANGKOCH en lækker limonade, som passer ganske godt til de asiatisk krydrede retter. Betjeningen er venlig, og man gør meget ud af, at dem som også arbejder her, ved noget om det de laver.

 

Også som takeaway

Det er selvfølgelig oplagt, at man spise maden brændvarm ved borderne hos Aarhus Central Food Market. Men, hvis du vil have med med hjem, så kan du fint få den med som takeaway. Maden er alligevel så varm, at du skal bo ret langt væk, hvis den skal nå at blive kold.

 

Du kan følge BANGKOCH på Facebook her:

ingen billeder

Tilbud

Info

Anmeldelser