Guldrummet

 

Shop som en mesterkok! Krogmodnet t-bone, møre kalvebrisler eller ferske lammekoteletter. Guldrummet er for dig, der elsker god mad og som er ude efter et rigtig godt stykke kød. Hos Guldrummet kan du nemlig få fingrene i unikke udskæringer, der ikke er hverdagskost på de danske middagsborde.

 

Når kun det bedste er godt nok

Guldrummet er en særlig slagterafdeling udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks bedste kokke. Guldrummet er tænkt som en legeplads, hvor dygtige slagtere og kokke nytænker kød og udskæringen af den fineste kvalitet og smag.

 

Guldrummet har gennem flere år leveret kød til toppen af den danske restaurant-scene. I 2016 blev det muligt for dig med en mad-passion at få fat i de håndplukkede varer og sikre dig lækkert kød i topkvalitet. De delikate kødudskæringer er nøje udvalgt af slagtere rundt om i Danmark og hos Aarhus Central Food Market kan du få lov at smage på et udsnit af de mange kødspecialiteter.

 

En gammeldags slagter-oplevelse

Guldrummet værner om det ældgamle håndværk, hvor kødet efter slagtning bliver hængt på kroge og modnet under kontrollerede forhold. Ved krogmodning får de naturlige enzymer i kødet lov til at arbejde med vævet og gøre kødet ekstra mørt. Modningen giver en rund og nuanceret smag, idet kødet langsomt tørrer ud og smagen derved intensiveres. Det er den proces, der gør produktet unikt og sikrer den højest mulige spisekvalitet.

 

Foruden fersk kød kan du hos Guldrummet købe en række smagfulde serveringer såsom frikadeller, medister og flæskestegssandwich.

 

 

ingen billeder

Tilbud

Info

Anmeldelser