La Cabra

 

Hos kafferisteriet og bageriet La Cabra får du en suveræn kop kaffe i himmelsk harmoni med brød og kager i særklasse. Gør det til en vane at lægge vejen forbi La Cabra, uanset om det er til en hurtig kop morgenkaffe eller en længere opdagelsesrejse ind i kaffens univers eller brødets tilblivelse.

 

La Cabra har længe været i toppen af kaffe-ligaen. Ikke bare den aarhusianske eller danske, men de er i toppen af verdensranglisten. De sælger deres kaffe til 17 lande nu, og deres bønner er på nogle af verdens bedste kaffebarer. Det er flot arbejde, og de har gjort det godt. En af grundene til deres store succes er en af ejerne, Esben Pipers, kompromisløse forhold til kaffe. Hans passion for det ultimative er et studie i målrettethed.

 

Brød, er jo ikke bare brød

Lasse Tronhjem er et kendt navn i branchen, og hvis du ikke allerede har smagt hans fantastiske bagværk, så skal du skynde dig ned få fingre i hans uimodståelige brød og delikate kager hos La Cabra. Han er en af bagerbranchens åbenlyse talenter er kommet med på La Cabra holdet. Det er Lasse Tronhjem, som er blevet hædret med en sjælden guldmedalje for sit enestående talent. Det var blot sjette gang i Danmarkshistorien, at der blev uddelt guld til en bagerlærling, der afsluttede sin uddannelse – og at det netop var Lasse Tronhjem, der blev hædret, var ikke nogen tilfældighed. Han har de sidste fem år arbejdet koncentreret og målbevidst på at lave det ultimative brød. Flere fagfolk har i øvrigt udråbt Lasse Tronhjem som en af Danmarks bedste og mest seriøse bagere. Han og Esben Piper har en fælles tilgang til råvarer og faglig stolthed – et godt match.

 

Link til Facebook

Link til Instagram

ingen billeder

Tilbud

Info

Anmeldelser