OLUFs Is

 

Du behøver ikke tage turen helt til Italien, når din gane og vejret kræver en lækker ispind. Hos OLUFs IS (eller “gelateria” som en italiener ville kalde det) får du nemlig friske, håndlavede italienske ispinde.

 

I køkkenet står ismagerne og blander ismassen, der – som den italienske metode foreskriver – er lavet på mælk for at få den bløde, cremede konsistens. Massen hældes på ægte italienske isforme specielt indkøbt til OLUFs IS og fryses på kun 30 minutter i hurtigfryseren. Herefter vendes isene i den ene eller den anden slags overtræk og overdrysses med krymmel eller knas.

 

Italiensk smag og godt håndværk

OLUFs ispinde slog dørene op til sit ismageri i København i 2013. Efter fire år i hovedstaden, har OLUFs IS fået mange fans deriblandt ELLE, Børsen og Politiken. Sidstnævnte har udnævnt OLUFs IS til ”Danmarks smukkeste ispinde”.

 

Nu er turen så kommet til Aarhus Central Food market, og det er ifølge Alexander Baden – der er en af OLUFs ISs fire ejere – et naturlig skridt for isbutikken. Aarhus er inde i en rivende gastronomisk udvikling, og den vil vi gerne være en del af. Aarhus Central Food Market har et stærkt hold af stader, der – ligesom os – værner om gode råvarer og håndværk. Derfor synes det som det rigtige sted at starte for os i Aarhus, fortæller Alexander Baden.

 

Link til Facebook

Link til Instagram

ingen billeder

Tilbud

Info

Anmeldelser