Pomodoro

 

Pomodoro er navnet på Brødrene Kochs nye italienske restaurant og take away på Aarhus Central Food Market.

 

Smag på navnet! Pomodoro. Sprødt og fyldt med smag. ”Tomat” betyder det. En grøntsag, som suger solens stråler til sig, og som er en essentiel del af det italienske køkken og madkulturen. Ren livsglæde!

 

Det bedste af Italien

Pomodoro vil samle mennesker og bringe deres hjerter i takt over gode måltider, der er så enkle, at der er plads til alt det bedste i livet. En fantastisk capresse med perfekte solmodne tomater, bøffelmozzarella, knust sort peber og en vidunderlig koldpresset olivenolie er én af de klassiske retter, der vil være at finde på menuen. Hovedparten af menuen vil bestå af klassiske opskrifter som capresse og spaghetti carbonara, som naturligvis monteres med frisk parmesan og emulgeres med solgule æggeblommer. Målet er at samle mennesker over god smag. ”Klassisk” går aldrig af mode, men der vil også være variation i menukortet, så man altid kan få vækket smagsløgene hos Pomodoro.

 

En kompromisløs tilgang til kvalitet

Som børn rejste Lasse Koch og Michael Koch på familieferie til Italien. De efterlod en del af deres madhjerter dér, for de forelskede sig i det italienske køkkens enkelhed, gode råvarer og sublime smag. I dag går ferierne fortsat til Italien, og det stærke tilhørsforhold fornægter sig ikke i brødrenes nye fælles madprojekt. Brødrene har en kompromisløs tilgang til kvalitet, og de vil skabe en smag af Italien, så der er ikke noget med at tilpasse til danske smagsløg! Brødrene satser primært på de klassiske italienske retter, men pizzaer er ikke på menukortet.

 

 

Link til Brødrene Koch

ingen billeder

Tilbud

Info

Anmeldelser