The Plate – Gourmetburgere

 

The Plate tryller store, hjemmelavede burgere og bøfsandwiches frem, der smager fantastisk og omdefinerer forventningerne til, hvad en burger eller bøfsandwich er. Fokus er på smag, og alt er hjemmelavet.

 

Fire forskellige burgere

The Plate er fan af det traditionelle gourmetkøkken med kvalitet, nytænkning og gode råvarer, og det er den følelse, The Plate gerne vil viderebringe gæsterne. The Plate har fire burgere – en cheeseburger, bøfsandwich, burger med pulled kylling og en vegetarburger. Priserne ligger på 88 kr. for alle burgere, 100 kr. inkl. drikkevarer.

 

En klassisk bøfsandwich

Bøfsandwichen består blandt andet af en lækker angusbøf, som bliver grillet efter gæstens ønske. Den er toppet med sovs med peber og bearnaise og naturligvis klassisk brun sovs med bacon.

 

Irsk angusbøf

Cheeseburgeren er lavet med en grillet, irsk angusbøf og skal give gæsterne en oplevelse af alle nuancer i smagsregisteret – lige fra det det syrlige og det søde til det varme, det kolde og det stærke.

 

Pulled kylling

Pulled kyllingeburger hos The Plate er lavet af pulled kylling med tre dressinger, syltede kapers, semidried tomater, olivenolie, hvidløg, løg og krydderurter. Til burgeren hører også syltede rødløg, økologisk marineret kål med hjemmelavet vinagrette, peberrod og ingefær.

 

Her er ingen kød, men masser af smag

Vegetarburgeren er en sprød burger med blandt andet humus, fetacreme, økologisk marineret kål, soltørrede tomater, syltede løg, kapers, hvidløgsdressing og barbecue.

 

Se mere om The Plate her:

ingen billeder

Tilbud

Info

Anmeldelser