Restaurant Fedet

Vi ligger på Nordre Strandvej i Risskov. Tæt på vandet. Vores overordnede mål er at have et sted, hvor vi gerne selv vil være gæster, når vi holder fri. Det mener vi at have skabt.

 

Dansk gourmet nede på jorden

Restaurant Fedet handler om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode, lokale råvarer. Vi får leveret friske råvarer hver dag, og sætter en ære i at vores mad er så frisk som muligt. Vores mad skal være enkelt. Det er mad, som smager godt, og som du ved, hvad er. Vi er en dansk restaurant, men har taget det bedste fra det franske brasserie og krydret det med det danske køkken. Dansk gourmet holdt nede på jorden, mener vi, er rammende for det, vi laver.

 

Klassisk menukort

Det er vores ønske at servere klassisk mad, men ikke kun fra det danske køkken. Hos os handler det om smagen. Det skal smage godt og ligge behageligt i maven. Vi serverer drikkevarer af høj kvalitet, og vores kaffe er brygget med omhu og smag. Alt sammen i hyggelige lokaler, hvor gæsterne føler sig velkomne og har det rart. Vi har både ude- og indeservering.  

Vi har et a la carte kort til den klassiske frokost. Fisketallerkenen er altid på. Vores rib-eye fra udvalgt kornfodret kvæg er også fast beboer på menukortet – både til frokost og til aften. Det er en selvfølge, at alt vores mad er hjemmelavet. Sympatiske vinpriser har vi også. Vores motto er, at gode vine ikke behøver at koste så meget.

 

Hyggelig atmosfære

Restaurant Fedet ejes af Carsten Siebert. Han er uddannet både kok og tjener. Derfor er han selv både i køkkenet og i restauranten. God og personlig betjening er vigtig for os. Vi sætter en dyd i, at vores gæster skal føle sig godt tilpas, og vi gør alt, hvad vi kan for at yde den bedste service. Professionel og afslappet betjening tilstræber vi altid at levere.

 

Kom på rundtur hos Fedet her:

 

 

ingen billeder

Tilbud

Info

Anmeldelser

Annonce