Restaurant Remouladen

Restaurant Remouladen har i den grad formået at komme på det gastronomiske landkort. Restauranten ligger på lystbådehavnen med udsigt til Vejle Fjord. Udsigten ud over havn, vand og skov fås ikke meget bedre. På Remouladen møder du det danske køkken fra sin bedste side. Råvarerne er i top. Alt laves fra bunden. Det er en selvfølge. Der serveres danske retter med et moderne tvist, men hvor smagen er alfa omega.

 

Smørrebrød i toppen af Superligaen

Til frokost er fokus på de traditionelle frokostretter – men ført up-to-date i stil både med smag og anretning. En del madanmeldere betragter Restaurant Remouladen som en af Jyllands højborge for smørrebrød. Udover smørrebrødet er der også klassikere som tatar, steak bearnaise, stjerneskud, moules marinières, cæsarsalat og ikke mindst pariserbøf. Alle retter er med moderne tvist.

 

På aftenkortet finder du enkle, velkomponerede dansk/nordiske retter med inspiration fra havet og med internationalt snit. Her ser du både klassikere, og mere innovative retter. Vores mål er, at vi forfører gæsterne med vores mad, men med sikker stil. Remouladen emmer af hjerte og kompromisløshed.

 

Udsigt når den er smukkest

Indretningen passer til maden – smagfuld og rustik, men krydret med frække detaljer og moderne afslappet stemning. Du får med garanti en madoplevelse af høj kvalitet, hvad enten du bestiller smørrebrød, frokost eller de varme retter til middagen. Det er den tilbagelænede stemning, der er kendetegnende ved Remouladen. Du kommer ned i tempo og bliver serviceret af en tjener, der har overblik og styr på tingene, mens trafikken drøner forbi på Vejlefjordbroen. Remouladen er en del af The Dining Project A/S, der siden 2009 har drevet restauranter i Vejle.

 

Køkkenchefen er blandt landets bedste

Det er den 33-årige Rungthiwa Chummongkhon – også kaldet Fae, som er køkkenchef på Remouladen. Hun har et imponerende CV bag sig. Hun blev udlært på den tyske tre-stjernede Michelin-restaurant La Belle Epoque og har derudover arbejdet for de store Michelinkokke, René Redzepi og Rasmus Koefoed på henholdsvis Noma og Geranium. Betjeningen er klassisk. Det er hovedsageligt faguddannet tjenere, som arbejder på Remouladen. Betjeningen er afdæmpet og ved, hvad service handler om.

 

Frokostkort

Frokostmenuer

“Frokost på 1 time”

Sæsonens smørrebrød & Stjerneskud eller pariserbøf

Kr. 185,-

Business Lunch med 3 retter

Se tavlen/spørg tjeneren

3 retter Kr. 325,-



Remouladens klassikere

Stjerneskud
White bread served with salmon, steamed and breaded
fillet of fish, smoked salmon & shrimps
Kr. 145,-

Laks med urter, rygeost & sprød rug
Smoked salmon with Herbs and smoked fresh cheese
Kr. 125,-

Moules marinières med pommes frites & aioli
Moules marnières with chips & aioli
Kr. 155,-

Pariserbøf
Steak of minced beef served with fried white bread,
horse radish, capers, onions, beetroots and raw yolk of egg
Kr. 145,-

Steak bearnaise af krogmodnet okse med pommes frites & grøn salat
Steak bearnaise with chips & salad
Kr. 255,-

Rørt tatar med pommes frites
Tartar of beef served with chips
Kr. 165,-

Klassisk ‘Cæsarsalat’ med Hopballe unghane
Caesar salad with breast of rooster
Kr. 135,-



Desserter

Remouladens islagkage
Remouladen’s layer cake of ice cream
Kr. 85,-

Pistaciekage med kokos is, kokos flager ‘& dild granité
Pistachio cake with coconut ice cream, coconut flakes & dill granita
Kr. 85,-

Gateau Marcel m/ sorbet & friske bær
Gateau Marcel with worbet and fresh berries
Kr. 85,-

Kaffe & petit fours
Coffee and petit fours
Kr. 65,-



Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
***
Danske kreditkort pålægges 0,85% i gebyr
Fereign Diners and Amex credit cards will be charges 2,4% in credit card fee,
other foreign credit cards will be charges 1,78%

Smørrebrød

Smørrebrødsseddel

Selection of Danish open sandwiches

Serveres kl. 11.30-16.00

HUSK – Remouladens smørrebrød kan
også bestilles som Take Away



Vi anbefaler – we recommend

Sæsonens smørrebrødsspecialitet.
Spørg tjeneren – og hør hvad der er aktuelt på menuen.
88,-



Hjemmemarinerede sild med karrycreme & vagtelæg
Herring served with curry custard and quail egg
75,-

Kirks sildemad – kryddersild med kartoffel & kapers
House speciality – herring with potatoes and capers
75,-

Rødbedemarineret kryddersild med syrnet fløde, pærecrudité, løg & kapers
Beetroot marinated Heering with soured cream, pear crudite, onions & capers
75,-

Remouladens fiskefrikadeller med spæk, friterede kapers & hjemmerørt remoulade
Fish cakes with lard, fried capers and remoulade
75,-

Æg & rejer – økologiske æg, håndpillede rejer & citronmayo
Eggs & shrimps – organic eggs, hand peeled shrimps & lemon mayonnaise
78,-

Hjemmerøget makrel med yuzo-mayonnaise, sprøde æbler og radiser
Smoked mackerel with yuzu mayonnaise, crispy apples & radish
80,-

Smørstegt rødspættefilet med håndpillede rejer & hjemmerørt remoulade
Butter fried filet of plaice with hand peeled shrimps & remoulade
80,-

Soyabraiseret kalvespidsbryst med rygeostmayo, syltede kartofler & kartoffelchips
Soy braised veal brisket with smoked fresh cheese mayonnaise & pickled potatoes
80,-

Confiteret & røget frilandsgris med sennepscreme, syltede perleløg & ristede æøg
Confit of smoked free range pork  with mustard creme, pickled Pearl onions, & fried onions
80,-

“Hønsesalat” af Hopballe unghane, ristede svampe & tørsaltet bacon
Chicken Salad – rooster from Hopballe, fried mushrooms & bacon
75,-

Remouladens “kartoffelmad” med røget mayonnaise, tørret tomat & karse
Mash of baked potato, smoked mayonnaise, dried tomatoes & cress
70,-

Klassisk tatar
Tatar
80,-

Remouladens ostemad: Marskbo Lagret med fedt, hjemmelavet sky, skalotteløg & rom
Matured cheese with homemade grease, shallots and rum
Kr. 70,-



Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
***
Danske kreditkort pålægges 0,85% i gebyr
Fereign Diners and Amex credit cards will be charges 2,4% in credit card fee,
other foreign credit cards will be charges 1,78%

 

Bobler

Cava Brut Nature Gran Reserva, Bodegas Sumarrocca, Spanien
75,-   345,-

Zillinger Indiskret sekt Rosé, Weinviertel, Østrig
98,- 445,-

Champagne Pol Roger Réserve Brut
598,-

Krug Rosé Champagne
2400,-



Remouladens Husvine

2014 Lobetia Chardonnay, Dominio de Punctum, Spanien
1/1 fl. 265,-
½ fl. 150,- Gl. 65,-

Estratego Real, Spanien
1/1 fl. 265,-
½ fl. 150,- Gl. 65,-



Hvidvin

2014 Riesling “Eisbach”, BattenfeldSpanier, Rheinessen, Tyskland
80,-  355,-

2013 Riesling, Loimer, Kamptal, Østrig
495,-

2014 Grüner Veltliner, Loimer, Kamptal, Østrig
495,-

2014 Basa, Verdejo, Telmo Rodriguez, Rueda, Spanien
75,-  325,-

2014 Blanco, Fermentado en Barrica, Bodegas Luis Canãs, Rioja, Spanien
80,-  345,-

2012 Quibia, Bodegas An Negra, Mallorca
350,-

2014 Pinot Grigio di Lenardo, Venezia Giulia, Friuli, Italien
365,-

2013 Cervaro della Sala Chardonnay, Antinori, Umbrien, Italien
695,-

2013 Ventoux Blanc, Les Traverses, Paul Jaboulet Ainé, Rhône, Frankrig
345,-

2014 Pouilly Fumé, Guy Saget, Loire, Frankrig
425,-

2010 Riesling Grand Cru Hengst, Domaine Josmeyer, Alsace, Frankrig
750,-

2013 Molly Dooker, The Violinist Verdelho, Australien
90,-  395,-

2010 Seresin, Chardonnay Reserve, Marlborough, NZ
595,-



Rosévin

2014 Enato Rosado, Somontano, Spanien
75,-  325,-

2014 Umathum Rosa, Burgenland, Østrig
415,-



Rødvin

2013 Blaufränkisch, Paul Achs, Burgenland, Østrig
90,-  395,-

2011 Joschuari, Gut Oggau, Østrig
750,-

2010 Guindalera Crianze, Calvente, Granada, Spanien
345,-

2012 La Montesa, Alvaro Palacios, Rioja, Spanien
80,-  385,-

2013 AN/2, Bodegas An Negra, Mallorca
450,-

2013 12 Volts, Bodegas 4 Kilos Vinicola, Mallorca
495,-

2013 Aalto, Bodegas Aalto, Ribera del Duero, Spanien
695,-

2007 Castillo Ygay Gran Reserva Especial, Marqués de Murrieta, Rioja, Spanien
950,-

2011 Purosangue, Terenzi, Morellino di Scansano Riserva, Toscana, Italien
495,-

2013 Promis, Gaja Ca’marcanda, Bolgheri, Italien
650,-

2011 Tignanello, Antinori, Toscana, Italien
995,-

2014 Les Terrasses de Régis Boucabeille, Côtes du Roussillon Villages, Frankrig
75,-  325,–

2012 La Reserve d’Angludet, Margaux, Frankrig
125,-  495,-

2010 Chateau Le Gabachot, Pomerol, Frankrig
675,-

2013 Pinot Noir, Tussock, Wollaston Estates, Nelson, NZ
425,-

2013 Ridge Vineyards Geyserville Zinfandel, Sonoma County, USA
695,-


Remouladens chokoladelikør
65,-/glas

2013 Frederiksdal Kirsebærvin
85,-  395,-

Eligo Grappa Riserva, Ornellaia
85,-/glas

Grappa di Tignanello, Antinori
85,-/glas

Alle vine på kortet under kr. 500,- pr. flaske, 
kan købes som ½ flaske til 60% af flaskens pris.

Info

Anmeldelser