The Grill – Drinks & Dining

 

Restauranten ligger nederst i den smukke, gamle bygning som huser Scandic City. Et stenkast fra Strøget i Aarhus. Det er velkendt, at mange hotelrestauranter “halter” lidt, men det har vi lavet om på med The Grill – Drinks & Dining. Vi har mange lokale gæster, som flittigt benytter restauranten. Det sætter vi stor pris på, da vi ser det som en kvalitetsstempel af The Grill – Drinks & Dining.

 

Cool og afslappet indretning

Restauranten er med rå mursten på væggene, moderne belysning og med et åbent køkken, hvor den store grill er indbygget. Det gør, at du som gæst kan komme tæt på maden og kokkene, hvis du vil. Restauranten er ikke gammel, men den er renoveret i respekt for den gamle bygning.

 

Råvarekvaliteten skal være høj

Vores fokus er, at give vores gæster en dejlig oplevelse på alle områder. Grillen er midtpunktet i vores køkken, og vores kød er udvalgt med stor omhu efter mørhed, oprindelse og smag. Vores råvarer er af høj kvalitet, og det betyder meget for os at bruge de grøntsager, vi har i sæson for tiden. Vi har været en tur i Belgien for at hente en traditionel Rotisserie grill, som vi blandt andet griller alle vores kyllinger på. Vi eksperimenterer også med andre typer kød.

 

Servicen skal, selvfølgelig, være i top

Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at skabe den bedste betjening og service for vores gæster. Ved restauranten har vi en stor og veletableret cocktailbar, hvor du kan nyde en drink i vores lounge eller tage dem med ned i restauranten. Alle vil føle sig velkomne og værdsat i vores stemningsfyldte restaurant, uanset om du er gæst på hotellet eller på udkig efter en god kulinarisk oplevelse.