Brasserie Belli

Igennem de sidste tyve år har parret Ronald Dijkstra og Trine Belli drevet Brasserie Belli. Det giver naturligvis en kontinuitet og kvalitet, der også er at finde i menukortet. For brasseriet er ikke et spisested, der lader sig påvirke af modeluner og hippe tiltag. Her er der i stedet fokus på det klassiske franske køkken, og de sætter en stolthed i at servere gode og velkendte retter år efter år. Derfor stræber de også efter at udføre retterne til perfektion og sikre et konstant højt niveau, så man som gæst præcis ved, hvad man går ind til.

 

Café om dagen

Til frokost og eftermiddag, fra klokken 11 – 16, serveres der sandwich, brunch, tapasanretning, frokosttallerken, flere lune retter og desserter. Prisniveauet er fra 70 kroner og op til 200 kroner for steak frites og tapas. Og akkurat som om aftenen, er det muligt at få tre retter for 200 kroner. Her kan du vælge mellem tre forskellige forretter, en hovedret og tre desserter. Forskellen er dog, at om aftenen kan du vælge to hovedretter. Klassikeren, der går igen til frokost og aften, er boeuf bourguignon. Rødvinsmarineret og braiseret oksekød, som serveres med rodfrugter, kartoffelmos og rødvinssauce. En absolut klassiker, som skal prøves.

 

Restaurant om aftenen

Fra klokken 16.30 – 21 træder menukortet for aftenen i kraft. Her udmærker Brasserie Belli sig ved at servere lækker og klassisk fransk mad af gode råvarer. Så hvis du leder efter carpaccio, tarte tatin, steak frites eller en boeuf bourguignon, så er Brasserie Belli bestemt stedet at besøge. Særligt fordi de også serverer det til yderst rimelige priser. Hovedretterne koster 200 kroner, mens desserter og forretter koster 90 kroner. Endelig kan du også få en tre-retters menu til 200 kroner. Rød- og hvidvine kan fås på glas fra 55 kroner, og på flaske fra 220 – 480 kroner. Der er et fint udvalg, og du kan supplere med dessertvine, øl, sodavand og saft.

 

Cirkus Belli lever endnu

Belli navnet er forbundet med den kendte cirkusfamilie, og Trine Belli har faktisk en fortid som luftartist. Det ses tydeligt i kælderen, hvor der hænger billeder og kostumer fra hendes tid i Cirkus Belli. Selve restauranten vidner også om forbindelsen til Belli familien, da indehaver parrets børn har lavet malerier, der er inspireret af de gamle cirkusplakater. Det skaber en hyggelig og unik stemning, du ikke mærker andre steder. Familie forbindelserne smages også i maden. Her bruges der nemlig æbler fra mormor Bittens gamle æbletræer og krydderurter fra sønnernes urtehave. Mere lokalt og familiært bliver det næppe.

 

 

Galleri

Tilbud

Info

Anmeldelser

Annonce