Früd NO16

Kender du det med, at du ikke skal forholde dig synderligt til mad og vin. Kun lade dig forføre og ellers kun nyde. Ikke yde. Sådan en aften kan du få hos Früd NO16 på Havnen i Aarhus. For 495 kroner får du en aperitif ved velkomsten, friskbagt brød, 4 appetitvækkere, 3-retters gourmetmenu med sæsonvarer fra Torvet, syv forskellige internationale vine ad libitum og friskpresset juice fra buffeten samt kaffe og te.

 

Udsigt til den gamle industrihavn

70 pladser, sådan da. Træbordene var dækkede med forskellige glas, bestik i marmorkasse og servietter. Vi fik en vinduesplads og kunne nyde synet af Dokk1 og den gamle havn. Der er et åbent køkken med varmelamper, og der er styr på tingene. Ejeren er den østrigske topkok, Jürgen Frühwirth, som i den grad ved, hvordan god mad skal smage.

 

Aarhus Update skrev følgende i en anmeldelse:

 

Til prisen er det for tiden byens bedste value for money – hvis du måler på, hvad du får for 495 kroner. Helt igennem god mad. Store portioner. Mad med smag. Betjeningen var helt forrygende serviceminded. Effektiv, men på en afslappet måde. Vinene var gode. Det var ikke laveste fællesnævner. Tværtimod, var der en del spændende vine, som helt sikkert ikke er billige. Syv serveringer plus mindst 8 glas vin var, hvad vi fik. Til den pris virkede det uvirkeligt, at det kunne lade sig gøre. Nuvel. Der er vel fuldt hus hver aften, hvilket måske er en af årsagerne til, konceptet virker så godt.

 

Vi vurderer altid, hvad vi får, op mod hvad det koster. Her er vurderingen let. Vanvittig god value for money. Nok byens bedste. Maden var til topkarakter. Det samme med betjeningen. Så det er vores bedste anbefaling, vi sender efter Früd NO16 på Havnen i Aarhus. Jürgen Frühwirth har endnu engang bevist, at han ved, hvordan man fylder en restaurant aften efter aften.

 

 

Mad ud af huset

Lad maden til din fest være en kulinarisk oplevelse for dine gæster. Früd NO16 leverer færdiglavet mad af højeste kvalitet og kokkekunst til din fest eller andet arrangement.

 

Früd NO16 leverer din festmiddag direkte til det sted, hvor du afholder din fest eller arrangement. Hvad enten du ønsker at blive overrasket eller har specifikke ønsker til maden, står Früd NO16 og vores fantastiske kokke klar til at give dig en helt unik smagsoplevelse med mad, der er tilberedt med sans for detaljerne.

Vi leverer mad ud af huset til alle arrangementer med deltagelse af 10 – 50 personer.

 

Mad ud af huset til firmaer

Vi kan levere mad til alle små og helt store arrangementer. Vi sørger gerne for opsætning, tjenere og kokke på stedet, så gæsterne kan læne sig tilbage og slappe helt af.

 

Mad ud af huset til private arrangementer

Vi leverer mad til konfirmation, bryllup, fødselsdage, og lignende anledninger, der skal fejres med en fest med god og spændende mad med smag, der kan gøre gæsterne glade.
Jürgen skræddersyr gerne en middagsmenu efter dine ønsker og sørger for, at festen bliver beriget med en gastronomisk oplevelse.

Vores mad kan mere, end du forestiller dig.

Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og dine gæster.

Kontakt os på telefon 21 60 02 64 eller send en mail info@frud.dk.

Du kan se vores menuer med madoplevelser til forskellige arrangementer ved at klikke på et af disse links.
Mad til konfirmation
Mad til diverse arrangementer
Mad til julefrokost

Se mere her:

Info