Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjernerne regner ned over Nordisk Spisehus

Af anders@sommersangdigital.dk

Lige nu er der ekstra god grund til at besøge Nordisk Spisehus, for den aarhusianske gourmetrestaurant soler sig i en lang række af prisoverrækkelser. Restaurantens samarbejdspartner, Esperanto, har netop vundet den eftertragtede pris som ’Årets bedste Mesterklasserestaurant’ i Sverige. Og internt i køkkenet fejres det, at kokkeeleverne Sebastian Kofi Bannerman Bæk og Michael Stokholm er blevet hædret med guld og sølv.

 

Hos Nordisk Spisehus i Aarhus har kokkene fingeren på pulsen, og derfor kan du lige nu opleve en sublim signaturret fra intet mindre end White Guides nye favoritrestaurant i Sverige. Michelin-restauranten Esperanto i Stockholm er netop blevet kåret som Årets bedste Mesterklasserestaurant. ”Vi er enormt glade for at se Esperanto blive anerkendt for deres imponerende og kreative tilgang til gastronomi. Chefkokken Sayan Isaksson besøgte vi for nyligt i Stockholm, og vi var meget fascinerede af hans evne til at kombinere de fine smagsnuancer fra Asien med de friske og naturlige råvarer fra den lokale natur. Hans tips og ideer har vi taget med hjem til glæde for gæsterne på Nordisk Spisehus,” fortæller Kasper Pelle Christensen, der er den ene af to køkkenchefer.

Nordisk Spisehus' køkkenchefer på besøg hos Esperanto i Stockholm_Low resolution JPG_268412

I samarbejde med Esperanto præsenterer Nordisk Spisehus lige nu deres gæster for en smuk og smagfuld servering med sprød boghvede, rå kammusling og løvstikke-creme.

 

Guld og sølv til Nordisk Spisehus’ kokkeelever

At Nordisk Spisehus går efter stjernerne og stræber efter det højeste, gastronomiske niveau er ingen hemmelighed. Restaurantens kokkeelev Sebastian Kofi Bannerman Bæk bestod for nyligt sin eksamen ved Teknisk Skole Silkeborg med en sjælden guldmedalje og en særlig udmærkelse for sin ekstraordinære, kulinariske kreativitet.

Vinderne af 2. pladsen, DM for kokkeelever 2016_Low resolution JPG_268412

I mandags vandt Nordisk Spisehus’ kokkeelev, Michael Stokholm, sølv hjem til køkkenet i form af en andenpræmie ved DM for kokkeelever, som blev afholdt på Foodexpo i Herning.

Nordisk Spisehus' kokkeelev Sebastian Kofi Bannerman Bæk vinder guldmedalje_Low resolution JPG_268412

”Fra alle os her på Nordisk Spisehus lyder der et stort tillykke og godt gået Sebastian og Michael. Der ligger et stort arbejde forud for begge bedrifter, og vi ønsker begge held og lykke med deres meget lovende karriere inden for gastronomiens verden,” fortæller Jacob Freitag, der er køkkenchef på Nordisk Spisehus.

Læs mere om Nordisk Spisehus her:

 

Del artikel

Andre læser også