Påske pop-up lagersalg
//Det sker

Et større parti hvide asparges fra Frankrig lander i Højbjerg – Påske pop-up lagersalg

Af Jan L. Pedersen

GrapeCare er et vinfirma, som primært sælger til restauranter – og ikke mindst nogle af landets bedre restauranter. En gang om året har de åbent for salg til private. Det har været til nytår. Efterspørgslen har været stor. Overraskende stor. Det, som skulle være en hyggelig (rolig og afslappet) dag for folkene bag GrapeCare, blev til en benhård arbejdsdag. Nu åbner de igen op. Denne gang er det før påsken. Grunden er, at presset fra de mange kunder fra deres nytårs-lagersalg, som fik god vin til gode priser, er markant. Derfor holder de nu åbent onsdag den 12. april fra klokken 10.00 til 17.00.

 

Få et halvt kilo asparges gratis

Frankrig har i et stykke tid haft nye hvide asparges. Vi har set og smagt dem på byens bedre restauranter. Priserne er stadigvæk høje, men GrapeCare har fået et større parti hjem fra Frankrig. Hvis du køber vin for 500 kroner, plus moms, får du et halvt kilo hvide asparges med gratis. Påske pop-up lagersalget har fokus på vine, der passer til asparges og foråret. Nu kan du også smage på udvalgte vine, når vi holder åbent lagersalg for alle, der har lyst til at kigge forbi og købe vin til engrospriser.

 

Søren Pedersen fra Norsminde Kro

Et godt råd, eller inspiration fra ejeren, Søren Pedersen, fra Norsminde kro får du med i købet. Han har mange års erfaring, og en af hans foretrukne råvarer er asparges. Derfor får du i dagens anledning svar på alle de spørgsmål, du må have omkring tilberedning af asparges – og nok også, hvad du ellers må have af spørgsmål.

 

Foråret og rosé rimer

Rosévin er til tider lidt overset. Fejlagtigt er der nogle, som mener, rosévin er lidt fimset – og kun vin som kvinder drikker. Det er heller ikke løgn, at mange kvinder er glade for rosé. Men rosévin kan smage aldeles fremragende. Og med lidt research og smagsprøver er man godt på vej. Hos CrapeCare har de rosé – også i magnum flasker. Her kan du smage på vinen, inden du køber dem, hvilket aldrig er nogen dårlig idé. Men det er alle vine, du kan købe til påskens engros-pop-up lagersalg – så hvis du er til spanske, røde bulderbasser, så er de også på lager.

 

Husk det er den 12. april fra klokken 10.00 til 17.00 på nedenstående adresse:

 

GrapeCare A/S

Søren Nymarks Vej 15
Telefon: +45 53 65 65 78
8270 Højbjerg
Website:

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle