//Det sker

Stor københavnsk sushikæde åbner 3 restauranter i Aarhus

Af Redaktionen

Den københavnske sushikæde LETZ SUSHI rykker til Aarhus og efter 13 gode år i byen takker Sushi+ og Anders Lindquist af. Han fortsætter dog i forretningerne som daglig leder og distriktschef for Aarhus.

 

Indtager Aarhus med sushi

“Vi glæder os til at indtage Aarhus og give byens borgere den bedste kvalitet sushi i smukke omgivelser. Hos LETZ SUSHI er håndværket i orden og smagen er i højsæde. Vores fisk og skaldyr er certificerede, for at sikre at vi ikke er med til at udrydde truede fiskebestande eller ødelægge havbunde. Vi serverer sushi der giver vores gæster en god smag i munden”, siger LETZ SUSHIs direktør Anders Barsøe.

 

To eksisterende og en ny

“At vi kan rykke ind i to eksisterende sushirestauranter er et stort plus. Vi kommer til at bygge om og Aarhus-restauranterne bliver de første som bliver indrettet efter et nyt og mere organisk koncept. Vi vil invitere naturen indenfor for at give en mere holistisk spiseoplevelse og vælger man takeaway, vil emballagen være lavet af kompostabelt materiale. Vi vil meget gerne væk fra plastikemballage, da vi mener at tiden er ved at løbe ud for dette”, siger han.

 

Sushi+ lukker den 30. september

Ejer af de to Sushi+-restauranter, som lukker 30.9., Anders Lindquist fortsætter som daglig leder og distriktschef i LETZ SUSHI og glæder sig til sin nye rolle. “Det er tid til at gøre noget andet. Nu har jeg været på i 13 år og haft fuldt fokus på mine restauranter. Nu skifter jeg fokus til min familie og mine tre børn. At LETZ SUSHI har sagt ja til at føre mine forretninger videre gør mig glad. De kommer med en god indstilling til det at lave sushi af ordentlige råvarer og er kendt for at give deres gæster den bedste oplevelse. Her får man ikke bare god service. Som gæst bliver man inviteret indenfor som en del af familien. Man er en del af noget større”, siger Anders Lindquist.

letz-sushi

LETZ SUSHI åbner i alt tre nye restauranter i løbet af oktober måned: de to restauranter på hhv M.P. Bruunsgade 54 og Åboulevarden 55 og en i Aarhus Central Food Market som har grand opening 1. og 2. oktober. LETZ SUSHI inviterer til grand opening i M.P. Bruunsgade den 14. oktober klokken 16, hvor der vil være bobler og sushitreats.

 

Fakta om LETZ SUSHI

LETZ SUSHI driver 13 restauranter og take-away-forretninger samt cateringvirksomheden Letz Minis. Kæden har primært opereret i københavns-området og er nu klar til at rykke ud i landet. I oktober 2016 åbnes således tre restauranter i Aarhus. Se mere her:

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle