//Nyheder

Strømlining og gæsteoplevelser giver resultater

Af Redaktionen

Montra Hotels A/S har realiseret det bedste resultat i længere tid, og kan konstatere et overskud i 2016 på over 3 mio. kr.  Dette sker efter nogle hårde år med røde tal på bundlinjen. Driften er nu forbedret, og omsætningen er i 2016 steget med mere end 7 procent.

 

Efter et par hårde år er 2016 gået rigtigt godt. Vi kan se resultaterne af de tilpasninger, vi har gennemført i 2015. Især glæder det mig, at omsætningen er steget med hele syv procent, siger Søren Casparij, bestyrelsesformand for Montra Hotels A/S siden februar 2016, og tilføjer at koncernen stadig er gældfri, og likviditeten er positiv. Montra Hotels A/S har hoteller i Hirtshals, Hanstholm, Odder og Sabro ved Aarhus.

 

Stigningen i omsætningen skal findes i hotelkædens satsning på særligt tre kundesegmenter. Hotellerne har altid været stærke inden for møde- og konferencearrangementer, og det er fortsat et område, der bliver satset på. Endvidere er der de nyere tiltag som tilbuddet om intimkoncerter med danske kunstnere og kultur-pakker, hvor hotelopholdet kombineres med for eksempel et museumsbesøg. Meget tyder på, at vi her har fundet vores niche, siger Søren Casparij. Det havde ikke været muligt uden vores dygtige og engagerede medarbejdere, som har ydet en kæmpe indsats i 2016, tilføjer han.

 

Markedsføring styrket

Bestyrelsen har foretaget en række strategiske ændringer, som yderligere har været med til at ændre hotelkædens kurs. Der er sat fokus på ledelse, kompetenceudvikling, og markedsføringen, både den traditionelle og den digitale, er intensiveret. Samtidig har vi været hele organisationen igennem og gennemført besparelser, hvor det var muligt. For eksempel har vi forbedret vores indkøbsaftaler, så der nu bliver købt endnu mere fælles ind, hvilket giver gode rabatter. Desuden har vi arbejdet med at optimere vores medarbejderressourcer uden at gå på kompromis med vores gæsters oplevelser, siger Søren Casparij.

 

Byens hotel

På baggrund af hotellernes placeringer har det altid været naturligt at være meget synlig i lokalområdet. Utallige familiefester, forretningsmøder og andre begivenheder bliver afviklet på hotellerne. Vi har gennem årene været det naturlige samlingspunkt i byerne. Vi bliver opfattet som byens hotel, og den status arbejder vi hårdt på at bevare og forbedre, siger Søren Casparij. Det sker med investering i yderligere renovering af hotellerne og fortsat uddannelse af alle medarbejdere for at kunne servicere vores gæster endnu bedre.

 

Fakta om Montra:

Montra Hotels A/S består af fire hoteller beliggende i Hirtshals, Hanstholm, Odder og Sabro ved Aarhus. Hotellerne er fire-stjernede og råder over i alt 350 værelser, a la carte restauranter, fest- og konferencelokaler samt en række andre tidssvarende faciliteter. Hotellerne er erhvervet fra og med 1992 af Jonna Kjeldsen og hendes afdøde mand Mogens Kjeldsen. Hotellerne bliver i det daglige ledet af fire hoteldirektører og en bestyrelse. Ud over de fire hoteller ejes yderligere to mindre kroer, Nilles Kro og Hanstholm Madbar Pynten, der er bortforpagtet.

 

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle