//Det sker

SUNDdag for hele familien på Bispetorv

Af Redaktionen

SUNDdag er tilbage i Aarhus igen, og som de forgangne år garanterer vi en dag med en masse sjove og sunde aktiviteter, smagsprøver og underholdning for hele familien.

 

Søndag den 12. juni kl. 10.00 er SUNDdag atter tilbage i Aarhus. Et netværk af frivillige studerende står bag arrangementet, som har fokus på sundhed for dig og din familie. På dagen vil Bispetorv summe af aktiviteter, stande og madlavning. Der vil blandt andet være mulighed for at få målt dit blodtryk, smage en masse sunde retter, deltage i latterkursus, få en omgang massage eller prøve andre sjove aktiviteter, som selvfølgelig alle er gratis.

 

Masser af inspiration

SUNDdags mål er at give dig inspiration til, hvordan du på en interessant, sjov og ligetil måde inddrager mere sundhed i dig og din families hverdag. Du og din familie kan derfor besøge stande og opleve aktiviteter arrangeret af Diætist- og sundhedshuset, Aarhus Fight Academy, Mad med medfølelse, Folkeuniversitetet, SICK og mange flere. Derudover er Bamsehospitalet klar til at tage imod alle de syge bamser i Aarhus – uanset om de skal opereres eller blot passes og plejes. I år er der også mulighed for at få rørt lattermusklerne, da SUNDdag afholder et latterkursus.

 

”SUNDdag handler om livsglæde. SUNDdag er til for at vise, hvordan sundhed kan være underholdende og spændende for hele familien. Børnene har blandt andet mulighed for at få tilset deres bamser eller få indblik i kroppens opbygning, mens de voksne kan få et hurtigt sundhedstjek, deltage i de mange aktiviteter eller nyde en smagsprøve.” fortæller Ditte Emilie Munk som er frivillig i SUNDdag.

 

Du kan læse mere om SUNDdag, foreningen bag, program for dagen og meget mere på sunddag.nu eller på SUNDdags facebookside.

 

Fakta

Hvor: Bispetorv i Aarhus

Hvornår: Søndag d. 12. juni kl. 10-16

Teamet: Studerende fra mange forskellige studieretninger fra Aarhus Universitet

Stande:  24 forskellige stande

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle