Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway nytårsaften: Vegetarmenuen er populær som aldrig før

Af anders@sommersangdigital.dk

En af de restauranter, som også tænker på ikke-kødspisere, er Restaurant MellemRum i Aarhus. De har gennem flere år haft succes med deres vegetarretter i restauranten. Så derfor er det kun naturligt, at de også laver en vegetarmenu til nytårsaften. Vel at mærke, så bliver det ikke på bekostning af den traditionelle menu, hvor kødet har sin faste plads. Den laver de stadigvæk. Men det nye er, at MellemRum er gået all in på en respektabel vegetar- og veganermenu.

 

Du kan bestille nytårsmenuen ud af huset fra Restaurant MellemRum og dermed slippe for stress, tilberedning af jeres nytårsmenu og opvask.

 

Det er en 4-retters vegetar- og veganermenu, så man ikke skal føle sig snydt eller føle, at man “bare” får tilbehør fra andre retter, fordi man ikke spiser kød eller animalske produkter. I varmer selv maden, og MellemRum klarer resten af nytårsmenuen ud af huset.

 

Maden leveres i indbydende éngangsemballage, så der skal intet leveres retur!

 

Sådan ser vegetar- og veganermenuen ud til nytår 2017:

 

  • Jordskokkesuppe med porrer og gulerødder samt saltede mandler og estragonolie

 

  • Nøddepaté med syltede grøntsager og cremet selleripuré

 

  • Polenta bøf med grillet fennikel og gulerødder, sauté af edamamebønner og rødbedesauce – hertil blomkålscouscous

 

  • Tærte med chokolade og cognacmarinerede blommer serveret med vaniljecreme

 

  • Menuen er inkl. 2 slags brød, vegansk smør med havsalt, kryddermayo på aquafaba og hummus a la MellemRum

 

Pris per person er 400 kroner.

 

Menuen kan bestilles her: 

 

Del artikel

Andre læser også