Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Takeaway fra Restaurant Gaga

Af Freja Dumont

Over for rutebilstationen i Aarhus ligger Restaurant Gaga. De laver mad, som er til at betale. Pizza er der en del af, men der er også et pænt udvalg af pastaretter. Noget, der ellers ikke er meget af i Aarhus. Som takeaway vel at mærke. Nu er pasta heller ikke verdens letteste som takeaway. Men vores oplevelse her var overraskende god.

 

Brandvarm og præcis levering

Just Eat stod for leveringen, og med deres nye systemer så er de, næsten, altid præcise. Maden kom til tiden – leveret i bakkerne – ikke i pose. Lidt upraktisk, da vi måtte gå et par gange frem og tilbage med bakkerne, for ikke at brænde fingrene. Respekt for varmt mad. Brandvarmt mad er jo klart at foretrække.  
Takeaway fra Gaga

Pasta med laks

Vi startede med fisken. En rygende varm Tagliatelle laks, der bestod af pasta med laks, løg, fløde, tomatsauce, hvidløg, frisk persille og parmesan. Pastaen var ikke hjemmelavet, men den var til gengæld kogt perfekt. Der var pænt med laks, og den smagte fint. Ellers var det en smagsneutral fornøjelse. 70 kroner kostede denne store portion.
Pasta med laks fra Gaga

Pasta med kylling og champignon i flødesauce

Dette var en rigtig pleaser-ret. Tagliatelle Alfredo var navnet. Det var pasta med kylling, champignon, parmesan i en flødesauce til 65 kroner.  Der var ikke sparet på kyllingen, der også var saftig og mør. Det smagte godt, faktisk rigtig godt. Da den lige fik et skud salt og peber, var den i hus.

Pasta og Kylling fra Gaga

Pasta med eller uden kalv

GAGA penne speciale var sidste pasta, vi havde bestilt. Det var pasta med kalvefilet, bacon, løg, tomat, spinat med lidt chili, hvidløg og parmesan. Modsat den sidste pastaret med kylling, så manglede der her kød. Det, vi fandt, var til gengæld mørt. Men der er ikke godt, når man skal lede efter kødet. Chili og hvidløg gav lidt bid i retten, og den havde god smag. 70 kroner var prisen.

Pasta med tomatsauce og kalvefilet fra Gaga

Fajitas

Sidste ret var fajitas med kylling, sauterede grøntsager bestående af champignon, løg, peberfrugt, salat, cheddarost og picadillo sauce til 65 kroner. To ruller lå i den hvide kasse. Den blev serveret med kartoffelbåde og creme fraiche. Brødet var hjemmelavet. Sådan skal det være. Det var velsmagende, godt brød. Kyllingen var fin og saftig og spillede godt sammen med grøntsagerne, der var sprøde. Saucen gav fajitaen kant. Kartoflerne var ikke noget at skrive hjem om.

Fajitas fra Gaga i Aarhus

Vurdering

Vi søgte efter pasta som takeaway og fandt det bedste udvalg hos Restaurant Gaga. Maden blev leveret til tiden, var brandvarmt og til priser, som ikke slog os i jorden. Prisen var fair. Det er store portioner, de arbejder med på Gaga. Pastaen havde en fin konsistens, og generelt var vi godt tilfredse med dagens takeaway. Lidt mere smag, bare salt og peber, ville have gjort underværker. En pose til leveringen og mere fokus på at krydre maden næste gang, der laves mad, så er det et godt måltid til få penge, du får hos Restaurant Gaga.

 

Restaurant Gaga – Pizza & Takeaway

Fredensgade 54
8000 Aarhus C
Telefon: +45 42 77 88 53

Bestil takeaway her:

 

Del artikel

Andre læser også