//Det sker

The Beef Chief – kultburger fra Amsterdam kommer til Aarhus

Af Jan L. Pedersen

Hold nu kaje, det bliver stort! The Beef Chief fra Amsterdam kommer til Aarhus. De stiller op i en baggård. Det er baggården hos Mig & Ølsnedkeren i Mejlgade. Det er helt unikt, at The Beef Chief kommer til Aarhus, og også første gang det sker.

 

Lever og ånder for burgere

Med sig i bagagen har de års erfaringer, og hjerter der bløder for burgere. I lommen har de deres filosofi om, at en ydmyg burger rummer potentialet for universel lykke, og de kommer for at dele deres passion med os i Aarhus.

the-beef-chief-kommer-til-aarhus_

Vi glæder os helt vildt, og Mig & Ølsnedkeren serverer, selvfølgelig, masser af øl til maden. Det hele foregår torsdag den 13. oktober. Kun en dag. Ikke mere. Du slipper nok ikke helt for køen, men du undgår trods alt turen til Amsterdam. Der serveres burgere fra kl. 17.00 til kl. 22.00, eller til de er udsolgte. Med sig har de deres Kimchiburger og cheeseburgeren. Priserne er også sympatiske. Cheeseburgeren koster 65 kroner og Kimchiburgeren koster 70 kroner. Som altid koster en øl (pint på o,56 cl) kun 50 kroner.

 

Folk står i timevis lange køer for den her:

Deres kimchiburger er ren opvisning i smag. Den er lavet af lokalt og specielt udvalgt oksekød. En hjemmelavet ristet Brioche. Lokal ost fra “Boerderij van Schie”. Forårsløg. En spicy mayo og Sriracha sauce. Hemmeligheden skulle være en hjemmelavet fermenteret kimchi. Kimchi er en blanding af fermenterede grøntsager, hvor hovedingrediensen er kinakål. Kimchi stammer oprindeligt fra Korea. I dag er den efterhånden en udbredt spise i store dele af Asien, og på vej til vores breddegrader.

the-beef-chief-fra-amsterdam

The Beef Chief vandt prisen som bedste burger i Amsterdam på Burger Beer Battle of 2014. Burger entusiaster fra hele Europa, valfarter til The Beef Chief i Amsterdam.

kultburgeren-the-beef-chief_

Tjek mere om Mig & Ølsnedkeren her:

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle