//Det sker

The Burger Shack har vokseværk

Af Redaktionen

Succesen for den nyåbnede The Burger Shack i hjertet af Aarhus vil ingen ende tage. Aarhusianerne har taget så godt imod The Burger Shack, at burgerbaren har måtte udvide antallet af siddepladser.

Tir na Nog i Aarhus

Det er blevet til at samarbejde med den populære irske bar: Tir Na Nóg, så gæsterne nu kan skylle Aarhus’ bedste burgere ned med en læskende sodavand, en kop varm kaffe, eller en iskold øl.

 

Tir Na Nóg-menuen

The Burger Shack lancerer i samme ombæring den spritnye Tir Na Nóg-menu, hvor du ved køb af en Shack Burger™ og Shack Fries™ for 70 kr. kan få en kop kaffe, sodavand eller øl samt siddeplads hos Tir Na Nóg for kun 25 kr. ekstra. “Vi er super glade for samarbejdet med Tir Na Nóg! Vi har tidligere haft det “problem”, at vi er meget populære blandt burgerelskerne i Aarhus, men det har vist sig, at folk ønsker at sidde hos os og spise. Vi har nu over 10 gange så mange siddepladser til rådighed, og til november vil vi have 390 siddepladser, hvilket er over 30 gange mere, end vi havde til at starte med”, fortæller Philip Kejser fra The Burger Shack.

 

Anmelderne er mere end godt tilfreds

Populariteten hos The Burger Shack er ikke tilfældig. Der har fra starten været en klar mission om at lave Aarhus’ bedste burger, og det har gæsterne taget til sig. Især anmelderne har været mere end tilfredse: ”Og burgerne, ja, de er efter min overbevisning de bedste håndholdte i Aarhus pt”, skrev vi i en anmeldelse her på Aarhus Update. Den københavnske madanmelder fra Børsen har også været forbi The Burger Shack, og dommen her var også klar, ”Her på jagtens sidste stop får jeg den bedste burger..” skrev Ole Troelsø i Dagbladet Børsen

 

Allerede nu kan du få en af de 190 (fra november 390) nye siddepladser, mens du nyder Aarhus’ bedste burger og noget godt at drikke.

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle