Theis Vine - Aarhus Update
//Vin

Ny vinhandel – Theis Vine kommer til Aarhus

Af Jan L. Pedersen

Det tegner godt for alle os, som holder af vin, og ikke mindst vine fra Bourgogne. En af vinbranchens største spillere, når det gælder udvalget af vine fra Bourgogne, er Theis Vine. Indtil nu har de haft base i København. Men inden længe vil de være permanent i den jyske hovedstad. Ikke blot for de restauranter, som køber vin hos dem, men de åbner en vinbutik. Lokalerne er fundet, men de mangler at finde den helt rigtige butikschef.

 

Jeg stillede direktøren fra Theis Vine, John Krøigaard-Larsen, nogle spørgsmål.

 

Hvorfor vil I til Aarhus?

Vi mener, at Aarhus har brug for Theis Vine, lige så meget, som vi har brug for Aarhus. Theis Vine vil kunne bidrage aktivt til den vinøse scene i det aarhusianske, og være med til at give mulighed for at de vinglade aarhusianere får fysisk adgang til vores sortiment, i form af en butik med smagninger og rådgivning på højt plan. Vi vil også til Aarhus, fordi Aarhus er en fantastisk by. Desuden er de fleste af vores ansatte jyder!

 

Hvad kan I, som jeres kolleger i vinbranchen ikke kan?

Kort og godt: Bourgogne! Helt klart. Ud over det er vi meget fokuserede på at lave aftaler med producenter, som har et højt bundniveau, og hvor kvaliteten af vin vs. pris er i højsæde. Du finder ikke Amarone til 50 kroner hos os, til gengæld kan du forvente, at vi står 100% inde for de vine, vi sælger – det koster lidt ekstra, men oplevelsen er flere gange større, mener jeg.

 

I har lokalerne, men ikke den rigtige butikschef, hvorfor?

Lokalerne er faktisk ikke helt på plads, endnu, men for os, er det vigtigt, at vi finder en butikschef, der kan og vil Aarhus som Jyllands vinøse hovedstad. En person, der lever og ånder vin, og er villig til at bruge sin tid på, at Theis Vine ikke blot bliver en “vinbutik i Aarhus” men en aktiv del af hele miljøet! Der sker så mange ting i Aarhus, og potentialet for fantastiske oplevelser er kæmpestort! Vores nye butikschef må godt have ægtefælle og børn, men skal være villig til at have en ret seriøs affære kørende ved siden af 😉

 

Hvilken oplevelse kan vi forvente i jeres nye butik?

Professionalisme, ærlighed, passion og engagement. Oplevelsen i butikken skal ses som en større helhed. Det er mere et spørgsmål om, hvad man kan forvente sig af Theis Vines tilstedeværelse i Aarhus. Vi er tilstede online på www.theis-vine.dk men for os er vin mere end køb og salg. Det skal dyrkes og bruges til at skabe rammer, og det kræver en fysisk tilstedeværelse og et nærvær, som vores nye butik skal være med til at skabe.

 

Du kan se mere om Theis Vine her:

 

Theis Vine - Aarhus Update

Vin Se alle

Udvalgte artikler Se alle