//Det sker

Thomas Rode og Thilde Maarbjerg laver laver popup-restaurant

Af Redaktionen

Thomas Rode, kendt for at have skabt Kong Hans med mere og hans kone, Thilde Maarbjerg, der er en af Danmarks største kapaciteter i vinverdenen, er blevet lokket i uføre af Sørøveren(Søren) og Landmanden(Lone) til en særlig aften, som kommer til at handle om to ting – mad og dig.

 

6 retter plus det løse, med alt det bedste fra himmel, hav, mark, skov og ikke mindst Lones fantastiske have. Thomas, der er ekstremt kreativ i køkkenet, svarede prompte med en lang liste over mulige vildt, spændende retter, da vi forleden dag opremsede det høstklare indenfor frugt, grønt og bær i haven. Virkeligt spændende at skulle i køkkenet med Hr. Rode! Thilde vil sætte vinene til maden, så det hele går op i en højere enhed.

 

Lokal vin

Selvfølgelig skal vi drikke Vinhuset Kvist & Vitus vin til retterne! Det har været en forrygende sæson med stor interesse for vores vine, mange er udsolgte, men vi har naturligvis holdt flasker tilbage til de her to specielle aftener, så du kommer hele vejen igennem de mange facetter af vores vineri. Der vil blive fortalt lidt om metoder og tankerne bag vores vinhus undervejs, og mon ikke også vi skal smage en af gårdens øl eller to? Desuden skal der snigsmages på den nye årgang Bygpagne!

 

Jeg behøver vel ikke at nævne, at det bliver en økoaften; en aften fyldt med holdninger og snak om lige netop det fantastiske ved råvarer af ordentlig oprindelse. Det bliver spændende at møde Thomas Rode og Thilde Maarbjerg på landet, nærmere bestemt på Brandbygegård syd for Aarhus.

 

Kun 20 pladser

Den 23. september er gården åben for dig, og her kommer du til at sidde i vineriet omgivet af hundredvis af flasker og en duft af skøn vin. Her kan vi få plads til 20 personer. Begge dage begynder vi kl. 18:30, og slutter når du ikke kan mere.

Tilmelding på thildemaarbjerg@hotmail.com og indbetaling af 1500,- kroner pr. deltager på mobilepay 27 26 89 20 – husk at anføre dato/sted.

 

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle